Lovasi ismét fellép a Szimfonik Live-on (frissítve!)

2013/07/18  ·   Ajánló   ·  MTI, koncert.hu

Harminc könnyűzenei előadó lép fel szeptember 7-én a Szimfonik Live 3.0 koncerten, a budapesti Millenáris parkban.

Lovasi ismét  fellép a  Szimfonik Live-on (frissítve!)

A rendezvényen a zenetörténetben mérföldkőnek számító magyar és külföldi slágerek hangzanak el a hetvenes évektől napjainkig szimfonikus zenekari kísérettel. A rendezvényen többek között fellép Radics Gigi, Mező Misi, Kristóf Norbert, az Intim Torna Illegál, Zorán, Lovasi András -  az előadókat a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara, valamint a közrádió kórusai kísérik.

Milkovics Mátyás, a Szimfonik Live 3.0 zenei szakértője elmondta: az idei koncert újdonsága, hogy ezúttal nem zenekarokat, hanem előadókat kértek fel egy-egy jelentős sláger előadására. Olyan zenéket válogattak, amelyek közel állnak a Petőfi Rádió szellemiségéhez.

Megjegyezte, a koncerten a fiatalabb nemzedék képviselői mellett idősebb előadók is fellépnek, például Zorán, aki a Quimby Ajjajjajj című dalát adja elő, vagy Kovács Kati, aki pedig a Rudimental egy drum'n bass-es beütésű slágerét énekli. Hangsúlyozta, hogy a dalok nemcsak szimfonikus hangszerelésük miatt kapnak új színezetet, hanem a számok többségét újraértelmezték előadásmódban és tempóban is.

A koncert előadói között lesz például Mező Misi (Magna Cum Laude), Radics Gigi, Kristóf Norbi, Fábián Juli, Lovasi András, Soerii és Poolek & Papp Szabi, Alba Hyseni, Likó Marcell (Vad Fruttik), Dorogi Peti (Intim Torna Illegal), Szirtes Edina Mókus, Baricz Gergő, Mórócz Tamás, Vitáris Iván (Ivan & the Parazol), Sena, Judy Jay, Colombo, Zorán, Kovács Kati, Korbucz Sonya, Walkó Csaba (Compact Disco), Németh Juci, Beck Zoltán (30Y), Fehér Balázs (Carbonfools), Manoya, Kardos-Horváth János, Szűcs Krisztián (Heaven Street Seven) és Krsa (PASO) is.

Elhangzik például Adele Skyfall című slágere, Lovasi András Chris Isaak Blue Hoteljét énekli, az énekkar a Beatles Here Comes the Sun című dalát adja elő, Kristóf Norbi Lana del Rey Video Games című dalával lép színpadra, az Intim Torna Illegál a Punnany Massif Élvezd című számát adja elő, Radics Gigi Dj Fresh és Rita Ora Hot Right Now című dalával érkezik, Mező Misi pedig a Republic Kék és narancssárga című dalát énekli.

 

 

 


 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek