Ma jelent meg az új Thirty Seconds To Mars-dal!

2017/08/22  ·   Ajánló   ·  Simonyi Éva

Már négy év telt el az együttes legutóbbi albuma óta (Love Lust Faith + Dreams, 2013), de ma végre új dalt jelentettek meg.

Ma jelent meg az új Thirty Seconds To Mars-dal!

A Walk On Water című single-re már jó ideje pörgetik a rajongókat, szinte másról sem szólt mostanában az instagramjuk.

A dalt ma tették fel a YT-ra szöveges videóval együtt.

A videó elején megtudhatjuk, hogy minden, amit látni fogunk, egyetlen napon lett felvéve, mégpedig 2017. július 4-én az Egyesül Államokban. A klip egy nem szokványos lyric video, hanem kicsit speciális, ugyanis olvashatjuk a dalszöveget, de a háttérben megállás nélkül mennek a videók. Az együttestől már láthattunk hasonlót a Bright Lights című dalnál.

 

Az új videóklip végén azt is bejelentik, hogy az album, a turné és a film is hamarosan érkezik, bár mindannyian tudjuk, hogy ennél a zenekarnál a soon nem éppen azt jelenti, hogy hamarosan. A legutóbbi “soon” 4 éve hangzott el :)

Úgy tűnik, ezzel a beharangozó dallal, hogy a legutóbbi lemez kicsit poposabb vonalát követik, hiszen ezzel szélesebb körben tudnak érvényesülni és népszerűséget szerezni, mint az első albumok stílusával. Mondhatjuk, hogy megtalálták a hangzásvilágukat, és maradnak is ennél.

Az elmúlt időszak egyébként nem telt unalmasan Jared Leto számára: a legutóbbi Mars album megjelenése óta a filmiparban érvényesült: a Dallas Buyers Club-ban (“Mielőtt meghaltam”) játszott szerepéért Golden Globe és Oscar díjat is kapott a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában, a 2016-os Suicide Squadban (“Öngyilkos osztag”) pedig Jokert alakíthatta, ami Heath Ledger után nem kis kihívás, kapott is hideget-meleget. Jared Leto egyébként a színészet és a zene mellett a divat nagykövete is (Gucci), valamint rendezőként is megállja a helyét: nem egy klipjüket maga rendezte. De továbbra is a zene az igazi szenvedélye, ugyanis nemrégiben újra elkezdtek koncertezni, s érezhetően nem bírták kivárni az új albumot a turnézással. Ugyan az új lemezre még várni kell, de így is telt házas koncerteket adnak...

 

 


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek