Magyarországra jön a negyedik tenor

2015. január 15.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A negyedik tenorként számon tartott világhírű argentin operaénekes, José Cura február 21-én lép fel Budapesten, a Papp László Sportarénában Mahó Andreával. A „21. század tenorsztárjának”, Amerikától Európán át Japánig egyaránt virágzik a karrierje, manapság az egyik legkeresettebb énekesként és karmesterként tartják számon.

Magyarországra jön a negyedik tenor

José Cura és a magyar színésznő-énekesnő most először lépnek közösen színpadra, egy egészen különleges crossover produkcióval. Mahó Andrea korábban is bizonyított már világsztárok oldalán: Michel Schönberg, Sir Andrew Lloyd Webber, és Rhoda Scott világhírű orgonaművésznővel is nagy sikert aratott.

A koncert magyar vendége Andrea régi jó barátja és kollégája, Miller Zoltán. Korábban számos musicalben játszottak együtt, többek között Az Operaház Fantomjában és a Nyomorultakban.

Február 21-i egyedi koncertprogram igazi zenei kalandozás. A műfajok közötti átjárást a hagyományos komolyzene és a könnyedebb stílusú dalok biztosítják. A szervezők ígérete szerint az est művészei különleges kapcsolatot teremtenek ég és  föld között, hamisíthatatlan jó életérzést biztosítva a publikumnak. A fantasztikus zenei alapot a Hungarian Studio Orchestra biztosítja.


 José Cura - Mahó Andrea

In a Special Crossover Concert

Vendég: Miller Zoltán

2015. február 21., 19:30 Papp László Budapest


 

 

Szólj hozzá!


Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen különleges hangzást és stílusötvözetet. Az A38 Hajón hallgathatjuk meg a végeredményt október 11-én, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében.

Moszkva első magánkézben levő balett-társulata az Erkelben vendégeskedik

2018. november 3-án és 4-én az Erkel Színházban lép fel a Moszkvai Balett társulata, műsorukon a DON QUIJOTE és a CSIPKERÓZSIKA szerepel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek