Magyarországra jön a negyedik tenor

2015. január 15.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A negyedik tenorként számon tartott világhírű argentin operaénekes, José Cura február 21-én lép fel Budapesten, a Papp László Sportarénában Mahó Andreával. A „21. század tenorsztárjának”, Amerikától Európán át Japánig egyaránt virágzik a karrierje, manapság az egyik legkeresettebb énekesként és karmesterként tartják számon.

Magyarországra jön a negyedik tenor

José Cura és a magyar színésznő-énekesnő most először lépnek közösen színpadra, egy egészen különleges crossover produkcióval. Mahó Andrea korábban is bizonyított már világsztárok oldalán: Michel Schönberg, Sir Andrew Lloyd Webber, és Rhoda Scott világhírű orgonaművésznővel is nagy sikert aratott.

A koncert magyar vendége Andrea régi jó barátja és kollégája, Miller Zoltán. Korábban számos musicalben játszottak együtt, többek között Az Operaház Fantomjában és a Nyomorultakban.

Február 21-i egyedi koncertprogram igazi zenei kalandozás. A műfajok közötti átjárást a hagyományos komolyzene és a könnyedebb stílusú dalok biztosítják. A szervezők ígérete szerint az est művészei különleges kapcsolatot teremtenek ég és  föld között, hamisíthatatlan jó életérzést biztosítva a publikumnak. A fantasztikus zenei alapot a Hungarian Studio Orchestra biztosítja.


 José Cura - Mahó Andrea

In a Special Crossover Concert

Vendég: Miller Zoltán

2015. február 21., 19:30 Papp László Budapest


 

 

Szólj hozzá!


Száz év kihagyás után új klipet forgatott a Satöbbi – elég jó lett!

Száz év kihagyás után új klipet forgatott a...

Legutóbb a búr háború idején – mondjuk, az kicsit régebben volt, mint 100 éve.... – fordult elő, hogy a zenekar klipet forgatott. Aztán jött a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban került sor még május 18-án.

Magyarországra jönnek az angol hercegi pár osztálytársai

Budapesten az Arénában, Debrecenben pedig a Főnix Csarnokban is fellép jövő januárban az angol hercegi pár kedvenc énekegyüttese, az idén 10. születésnapját ünneplő Blake.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek