Megjelent Christina Aguilera nyolcadik stúdióalbuma Liberation címmel

2018/06/18  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A 37 éves, két gyermekes és 5 Grammy-s énekesnő az évek alatt felhalmozott pozitív és negatív élményanyagot, zenei tudást, tapasztalatot, sokszínűséget szerette volna egy érett album formájában kiadni magából. Letisztult díva energiák a maximumon!

Megjelent Christina Aguilera nyolcadik stúdióalbuma Liberation címmel

Christina igazi átváltozóművész, megannyi életbe, szerepbe és karakterbe belekóstolt már – karrierjében, személyes mindennapjaiban és ízlésvilágában egyaránt. Láthattuk, amint kislányból szertelen popsztárrá, extravagáns vadóccá, majd dívává változik. Hajszínek, hajhosszok, sminkek és stílusok egész garmadáját felvonultatta a harcias goth-tól kezdve a Hollywood inspirálta vintage-ig. Úgy látszik azonban, legutóbbi visszatérése talán az eddigi legnagyobb mérföldkőnek bizonyul majd.

„Mindig is olyasvalaki voltam, aki egyértelműen szeret kísérletezni, szereti a teátralitást, aki szeret egy videóban vagy a színpadon egy történeti szálba helyezett karakter bőrébe bújni.” - magyarázta a Paper riporterének. „Én egy előadóművész vagyok, természetemtől fogva. De most egy olyan fázisba értem, zeneileg is, amikor felszabadító érzés ebből kicsit visszavenni és egyszerűen értékelni azt, aki vagy – a nyers szépséget.”

Christina szerint ez az anyag a “szabadság iránti vágyat” testesíti meg, miközben az imidzse „lecsupaszodik”, és egy új fejezetet kezd zenei munkásságában.

A 15 szerzeményt tartalmazó lemez legelső dala, a Ty Dolla $ign és 2 Chainz közreműködésével megalkotott, provokatív Accelerate május 3-án érkezett, melyet 11-én a jóval szentimentálisabb Twice követett, majd május 16-án a Demi Lovato-val közös, öntudat turbózó Fall In Line, majd június 7-én a Like I Do. Utóbbi közreműködője nem más, mint GoldLink amerikai rapper, aki nyáron hazánkban is tiszteletét teszi a Balaton Soundon. Ezeken túl a Right Moves című dalba a jamaicai énekesnők, Keida és Shenseea is besegítettek, a Pipe-ban pedig a rapper XNDA teszi tiszteletét.

Az erőteljes producergárda tagjai Xtina mellett: Nicholas Britell, Kanye West, Che Pope, Anderson .Paak, Mell Beats, GSP, Bryan “Composer” Nelson, Kosine, MNEK, Kirby Lauryen, Mike Dean, Sango, Neenyo, Darhyl “Hey DJ” Camper Jr., Tim Anderson, Ricky Reed

Christina Aguilera erőteljes, védjegyének számító hanggal és megannyi slágerrel büszkélkedhet. Karrierje alatt több, mint 43 millió lemezt adott el. A Billboard Hot 100 listáján öt listavezető dallal rendelkezik, így ő a negyedik olyan női előadó, aki három egymást követő évtizedben (1990-es, 2000-es és 2010-es évek) vezette ezt a listát. Hat Grammy-díjat nyert, beleértve egy Latin Grammy-t. Ő az egyetlen 30 év alatti előadó, aki bekerült a Rolling Stone Magazine Minden idők 100 legjobb énekese listájába. A televíziózás világába 2011-től kóstolt bele, amikor zsűritag lett az Emmy-díjas The Voice c. tehetségkutatóban. Hangját jótékonysági ügyekben is hallatja, több segélyszervezet szóvivője és gyakori adományozó.

Az album meghallgatható és megvásárolható IDE kattintva!

Christina Aguilera, album, popzene, Liberation

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek