A nap híre: Bring Me The Horizon a Parkban

Örömhír a metalcore rajongóknak, hogy a Live Nation szervezésében június 17-én a Budapest Parkot fogja apró darabokra szaggatni a brit zenei éra nagy büszkesége, az idén 20. évét ünneplő Bring Me The Horizon. Az extravagáns frontember Oli Sykes vezette csapat vadonatúj albumával érkezik hozzánk egy könnyed táncestre.

BMTH
James Arthur

Érdemes volt négy évet várni James Arthurra

Négy évet kellett várnunk arra, hogy kedvenc X-Faktor győztesünk, James Arthur végre bepótolhassa elmaradt koncertjét, de megérte! Az európai turné utolsó állomásaként igazán kitett magáért az egész produkció. A közönség pedig telt házzal és maximális bulizással hálálta meg...
 
Fotó: YouTube

A punk nem a fiatalok kiváltsága: a Dog Eat Dog Budapesten járt

Az Analog Music Hallba vadonatúj lemezének dalaival érkezett hozzánk az immáron 33. évében járó amerikai punk zenekar, a Dog Eat Dog. Az életvidám és energikus fiúk most sem okoztak csalódást, közvetlenségükkel pedig simán levették a lábukról a legkeményebb figurákat is a...
 
 
Dog Eat Dog

Ha kutya kutyát is eszik: Dog Eat Dog az Analogban

17 évet kellett várni a rajongóknak arra, hogy a kilencvenes évek egyik legkedveltebb New Jersey-i hardcore-punk zenekara új albummal rukkoljon elő. Vigasztalásképp viszont voltak olyan kedvesek a fiúk, hogy egy komplett turnét is kanyarítottak a vadi anyag mellé, és szerencsére a hazai...
 
Megjelent a Bluestone első stúdióalbuma!

Kézdy Luca, Hobo, Little G Weevil: megjelent a Bluestone első stúdióalbuma

2023. szeptember 4-én megjelent a Bluestone legelső stúdióalbuma, No. 1. címmel. A 12 dalt tartalmazó CD korongon 10 feldolgozás és 2 saját szerzemény szerepel, azaz egy ugyanazon dal magyar és angol nyelvű verziója.
 
Fotó: Prodigy/FB

A The Prodigy vadonatúj remixalbummal folytatja, hozzánk egyelőre nem jönnek

A banda jelenleg egy nagyszabású turnéval járja Európát, mely egészen a téli hónapokig tart, de hazai dátumról sajnos egyelőre nincs hír.
 
Május 20-án mutatja be legújabb lemezét a fővárosban Ed Philips és a Memphis Patrol

Május 20-án mutatja be legújabb lemezét a fővárosban Ed Philips és a Memphis Patrol

Január 8-án a Király 88. születésnapján jelent meg a hazai rock and roll/rock-a-billy egyik legjobb koncertzenekarának harmadik feldolgozáslemeze, melynek apropóján május 20-án Budapesten egy koncert keretében élőben is bemutatják a korongra felkerült dalokat.
 
 
Megjelent a .jaXon. zenekar első nagylemeze

Bemutatjuk a .jaXon. zenekart és első nagylemezét

A .jaXon. zenekar 2020 decemberében alakult. Az volt az elképzelés, hogy olyan zenét játsszanak, ami minden tag szívügye, de ugyanakkor könnyebben fogyasztható, azok számára is, akik inkább a vokális zenéket kedvelik.
 
Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams holnap Budapesten!

Robbie Williams – európai turnéval megünnepelve 25 éves szólókarrierjét – március 14-én ad koncertet az Arénában.
 
Hat év szünet után ütős albummal rukkolt elő Ed Philips and the Memphis Patrol

Hat év szünet után új albummal rukkolt elő az Ed Philips and the Memphis Patrol

Január 8-án, a Király születésnapján jelent meg a hazai rock and roll/rockabilly egyik legismertebb koncertzenekarának harmadik feldolgozáslemeze.
 
Az elmúlt évek érzelmi állapotát foglalta lemezbe Dallos Bogi

Az elmúlt évek érzelmi állapotát foglalta lemezbe Dallos Bogi

Dallos Bogi öt év után új albummal jelentkezik, amely mély témákat dolgoz fel széles spektrumon, személyes történetekbe ad betekintést. A fiatal énekesnő lemez mellett egy izgalmas képi világú klippel is jelentkezik, amely egy teljesen új oldalát mutatja meg.
 
Madonna színre lép

Madonna színre lép

Madonna történelmet írt, amikor 50. alkalommal került a Dance Club lista élére, ezzel ő lett az első és egyetlen olyan előadó, aki 50 #1 slágert ért el a Billboard listáján. A mérföldkő megünneplésére Madonna két új kiadványt dobott piacra – az egyiket éppen ma.
 
Zenélő képeslap – személyes üzenettel: tíz év után új Meszecsinka-album

Zenélő képeslap – személyes üzenettel: tíz év után új Meszecsinka-album

Tíz évvel az első album után jelenik meg a Meszecsinka hatodik lemeze. Az Árnyék című lemez kiadója az ismert német CPL/Nordic Records, amelyet már több éve a világ tíz legjobb kiadója közé sorol a WOMEX toplistája.
 
Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek