Mi van ma zenés a tévében?

2017/12/25  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Feltehetően mindenki emészt vagy az ajándékai között matat, megy a tévé, a Reszkessetek, betörők meg a Télapu-saga. Ha a háttértévét meguntad és tudatos tévéző akarsz lenni, itt van néhány zenés ajánlat – bár van köztük egy kakukktojás, ami nem kifejezetten erről szól...

Hölgyválasz

Koncertmontázs
D1 TV 14:30
A műsor nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy a lehető legteljesebb képet nyújtsa a nézőknek a hazai kortárs könnyűzenéről, a hangsúlyt elsősorban az aktív zenekarokra és előadókra fektetve. Műsorunkban bemutatjuk a magyar zenészek, zenei műfajok és stílusok sokszínűségét és gazdagságát.

Hangszerek /Let There Be Music/
rajzfilm-sorozat
Duck TV 13:24

Különböző hangszerek hangját mutatja be. A zene és az animáció tökéletesen illeszkedik.

Hölgyválasz
amerikai romantikus vígjáték
18:45 PRIME

Amikor Richard Gere-t J.LO táncolni tanítja.

Az Ének Iskolája Best Of
Zenebutik 16:00

Igazi családi szórakozást ígérő műsor, 8 és 14 év közötti, kiemelkedő énektudású és tehetségű kisgyermekeket mutat be. Ebben a műsorban nincs kiesés, nincs csalódás, nincs durva kritika. A gyerekek kizárólag pozitív megerősítéseket kapnak egy olyan különleges osztály tagjaként, amely az adások alatt végig együtt marad!

Európa karácsonya / Dalok és emlékek a Csendes Éjen
Magyarul beszélő, NSZK (!!!) zenés film
Duna 22:05

Tíz európai országból a leghíresebb gyermekkórusok karácsonyi dalokat énekelnek a világ minden részéről. Így Budapest, Szentendre, Bécs, Salzburg, Oslo, Amalfi, London, Párizs, Velence, Glasgow, Köln, Prága, Amsterdam, Stockholm legszebb helyszíneit láthatjuk. Míg a gyerekek a Malaren-tó partján hógolyóznak, Velencében harangoznak, s Párizsban a Sacre Coeur előtti havas lépcsőn zeng a karácsonyi ének. Olyan világhírességek is megszólalnak, mint Astrid Lindgren, Giulietta Masina, Michel Piccoli, Peter Ustinov, Gregor József, Peter Dvorsky, Hermann van Veen, Wencke Myhres, s mesélnek karácsonyi emlékeikről, hagyományaikról.

Helikoffer - Halász Judit műsora
m3 13:10

A nézők részesei lehetnek annak a csodának, amelyet Halász Judit tüneményes egyénisége a csillogó szemű, a szépre, a jóra és kedvesre nyitott gyermek-publikumnak mindenkor a szívébe varázsol.

 

Koncertek még:

Kormorán – Angyalok énekei koncert
Duna World 16:30

Cigányosan - 45 éves a Rajkó zenekar - Koncert a Budapest Kongresszusi Központból
m3 11:15

Az Olasz Rádió- és Televízió Szimfonikus Zenekarának Karácsonyi hangversenye Assisiből
m5 21:15

 

BÓNUSZ: kedd hajnalban

Szellem a palackból
Ismeretterjesztő sorozat
Duna World 3:35

A műsorban az ismert zenész, Szikora Róbert gyűjtőszenvedélyét mutatják be, különös tekintettel karácsonyfadísz-, szentkép- és mikulásfigura-gyűjteményére.

 

tévé, műsorajánló, zenés film, koncertfilm

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek