Miért hagyták Tatabányán azt a leányt? Péntek 13. az S8 Underground Clubban

2015. február 13.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Nem mondhatja magát balszerencsésnek az aki, ezen a babonával övezett napon, fővárosunk legújabb undergorund klubjába látogat. Lesz itt ugyanis punk, rock, alter, blues és még „hoochie coochie rock 'n' roll” is, négy feltörekvő zenekar tolmácsolásában. Fittyet hányva a fekete macskákra és a Péntek 13. baljós napjára, az S8 Underground Clubba látogat az Ask The Dust, a Millió Rózsaszál, a New Finger és a Sun Oneself.

Miért hagyták Tatabányán azt a leányt? Péntek 13. az S8 Underground Clubban

Első koncertjét adja ezen napon a Sun Oneself. Reméljük szerencsét hoz nekik a 13-as szám. Nem aprózzák el a fiúk, ezen alkalommal rögtön be is mutatják első, „Ilyen az élet” című kislemezüket, melyről Mátyássy Gábor basszusgitáros az alábbiakat írta Facebook oldalukon: „Az elmúlt egy évben azon mesterkedtünk, hogy létrehozzunk egy olyan zenét, mely ugyan egyszerű a fülnek de mégis dallamos és izgalmasan változatos.” Kíváncsian várjuk a fővárosi alternatív-punk trió koncertjét.

Az Ask The Dust képviseli ezen a estén a blues-os vonalat. A négy tagú budapesti banda csak annyit ír magáról, hogy „The Hoochie Coochie Rock 'n' Roll!” Az este folyamán talán az is kiderül, hogy Johnny Winter vagy Rick Derringer példáját követik, esetleg valami teljesen újat találtak ki. Utolsó fellépésüket január 10-én adták a Trafikban.

A 2009 telén utcazenét játszó csapatként induló New Finger együttes, 2011-es debütáló koncertjére öt fősre duzzadt. Folyamatos koncertezés mellett 2013-ban jelent meg „Ujjdonság” névre hallgató EP-jük. Több akusztikus buli után, most végre ismét teljes felállásban hallgathatjuk meg őket.

Utolsó fellépőként a jánossomorjai Millió Rózsaszálat köszönthetjük. A dallamos punk zenébe utazó négy úriembertől remélhetőleg végre megtudhatja a rajongótábor, hogy miért is hagyták Tatabányán azt a leányt. Persze az is lehet, hogy mégse, így mindössze egy alapos pogóval kell beérniük.


Péntek 13:
2015. február 13. (péntek)
Kapunyitás: 19.00, koncertkezdés: 20.00
Program: Ask The Dust | Millió Rózsaszál | New Finger | Sun Oneself | Rockbuli
Belépő: 690 Ft, 21.00-ig 500 Ft


 

 

Szólj hozzá!


Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai...

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.

A terápiás okoskerékpáron a bringás komponálja a zenét

Pancsa Emeséről a Kreativ.hu-n olvastunk: évek óta azon dolgozik, hogy olyan eszközöket tervezhessen, amitől egy kicsit mindenkinek jobb lehet a világ. A TEMPO elnevezésű okosbringával például pedálozás közben lehet zenét komponálni az edzéshez, de fejlesztést igénylő gyerekek, fiatalok is használhatják az eszközt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek