Minden út Rómába vezet: Rolling Stones-koncert a Circus Maximusban

2014. március 17.  ·   Ajánló   ·  MTI, koncert.hu

Ha már a Stones-szal kezdtük a napot a FB-on, folytassuk egy aktuális hírrel: a legendás brit veteránbanda az ókori Róma szívében, a Circus Maximus egykori lóversenypályáján tart koncertet június 22-én.

Minden út Rómába vezet: Rolling Stones-koncert a Circus Maximusban

A Rolling Stone Italia zenei magazinban megjelent hírt Ignazio Marino római főpolgármester is megerősítette. Az olasz főváros a Mick Jagger vezette együttes európai turnéjának egyik állomása lesz.  

A koncertre 65 ezer nézőt várnak. A március 21-től már interneten is lefoglalható jegyek ára egyenként 78 euró (24 ezer forint) lesz.

Mick Jagger az együttes honlapján így kommentálta a turnét:

Alig várom, hogy a turné elérjen Európába. Az év legjobb része lesz ez, felváltva játszani fesztiválokon, stadionokban és arénákban.Találkozunk ott!

Keith Richards hozzátette:

“A zenekar rekem formában van, így nagyon várom, hogy újra visszatérjünk Európába!”

A római műemlékvédelmi és régészeti felügyelőség ezzel egyidejűleg bejelentette, határozottan ellenzi, hogy a Circus Maximus tömegkoncert helyszíne legyen. A római főpolgármesteri hivatal a maga részéről arra emlékeztetett, hogy az ókori lóversenypálya gyakori helyszíne az olasz szakszervezetek tömegtüntetéseinek, 2001-ben a Roma labdarúgócsapatának százezres szurkolótábora is itt ünnepelte a bajnoki kupát. De felépett már itt Bob Geldof és Lady Gaga is.

Ignazio Marino főpolgármester megjegyezte: a Rolling Stones koncert azért nem lesz ingyenes, mivel Rómának bevételre van szüksége, a város kasszái pedig üresek... 

A Rolling Stones június 7-én Landgraafban (Holandia), 10-én Berlinben, 19-én Düsseldorfban, 28-án Werchterben (Belgium) lép még fel Európában.

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

A zenekar különleges kiadványokkal hálálja meg a rajongók szeretetét: egy születésnapi koncert CD/DVD-vel, valamint a "45" című jubileumi album...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a vendégük: Szörényi Levente.

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek