Mindenhol magyarul énekelnek, így fogadták el őket Európa-szerte – OMEGA

2017/12/12  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

55 éve bizonyítják újra és újra, hogy különleges helyet foglalnak el zenei életünkben. Minden jelzőt elmondtak már az Omegáról, mégsem tudjuk pontosan, mi a titok, van-e egyáltalán? A választ 2017. december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában, egy nagy jubileumi koncert keretében kapjuk meg.

Mindenhol magyarul énekelnek, így fogadták el őket Európa-szerte – OMEGA

A rockzenét többször más dimenzióba helyezték, megszámlálhatatlan rekordot és elsőséget tartanak, ha számít bármelyik is a közönség szeretetéhez képest. Az Omega mára egy életérzéssé vált, szinte észrevétlenül. A Fan Club buszokat szervez akár 1000 km-re is, mert sokaknak újra és újra látni és hallani kell a csodát, ami úgy tűnik megismételhető. Nemrég a prágai Károly hídon Omega pólós németek és lengyelek köszöntöttek magyar rajongókat, mindezt csehek bámulták mosolyogva. A zene összeköt, ahogy mondani szokták, sőt hitet ad.

Nem meglepő, hogy 2017-ben is bombaformában játszották végig a turnét Berlintől Prágáig, Baseltől Brassóig. Nekünk természetes, de pl. Varsóban kevésbé, hogy mindenhol magyarul énekelnek, így fogadták el őket Európa-szerte. Itthonról nehéz elképzelni, hogy milyen szeretet és tisztelet övezi az együttest határon túl és messze külföldön.

A 2017. december 28-án az Arénában slágerek tucatjait felvonultató ünnepi koncert a páratlan pályafutást összegzi. A látványban ezúttal is fantasztikus újdonságok lesznek, ami maradjon meglepetés, akárcsak a vendégek, pályatársak személye. Az Omega koncerten a zene nem csak 55 év eszenciája lesz, hanem egy szívből szólóan sugárzó, igazi, magával ragadó rock koncert.

A jubileumi nagykoncertet a 100 Folk Celsius zenekar különleges produkciója fogja előhangolni, akik a Volt egyszer egy vadkelet című album hangulatát idézik meg, igazi country hangulatot varázsolnak a színpadra.

Omega, koncert, Papp László Budapest Sportaréna, botrány, Kóbor János, Mihály Tamás, Volt egyszer egy vadkelet, 100 Folk Celsius, világhír

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek