Mulatási a Városligetben

2019/08/07  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Igazi mulatós bulival készülnek a szervezők az augusztus 20-ai ünnepi munkaszüneti napokra a Városligetben, ahol többek közt Kis Grófo, Kasza Tibi, Curtis, és Kökény Attila dalaira táncolhatunk majd. Természetesen mindez ingyen! :)

Sztárparádé a Városligetben

Az idén 4 naposra nyúló ünnepi hétvégére az ország számos pontján szerveznek szabadtéri rendezvényeket, és ez alól természetesen a főváros sem maradhat ki. Aki nem akar messzebb utazni, annak is lesz látni-, és hallanivaló elérhető távolságban.

A Városliget amúgy is közkedvelt programhelyszín ünnepek alkalmával, és bár a folyamatos lezárások miatt (épül-szépül, vagy mi...) kissé megcsappant a nyugodt pihenésre használható terület nagysága, úgy tűnik, ez nem akadálya egy jó kis mulatós 4 napos koncertezésnek.

A szerényen csak "Budapest legnagyobb augusztus huszadikai bulija" néven emlegetett rendezvényen egész napos vidámpark, légvárak és játékokvárják a kicsiket, a nagyoknak pedig a koncertek mellett ízletesebb falatokkal és hűsítő italokkal készülnek.

Az illusztris fellépőgárda részletes bontása pedig így fest:

Augusztus 17. (szombat):
16:00 Dj Dominique
18:00 MC Hawer és Tekknő
20:00 Herceg

Augusztus 18. (vasárnap):
15:00 Krisz Rudolf
16:00 Csordás Tibi
18:00 Cory
20:00 Kasza Tibi

Augusztus 19. (hétfő):
16:00 Dér Heni
19:00 Deniz
20:00 Curtis

Augusztus 20. (kedd):
18:00 Kökény Attila
19:00 Rico x Miss Mood
20:00 Opitz Barbi
21:00 Kis Grófo

augusztus 20., Városliget, Budapest, ünnep, Dj Dominique, MC Hawer és Tekknő, Herceg, Krisz Rudolf, Csordás Tibi, Cory, Kasza Tibor, Dér Heni, Deniz, Curtis, Kökény Attila, Rico x Miss Mood, Opitz Barbi, Kis Grófo

 

 

Szólj hozzá!


Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek