A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan igen: július 1-jén lép fel a Budapest Parkban.

A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest PArkba jön
Fotó:Tanja Schalling

Parov Stellar 20 a Budapest Parkban

Parov Stelar számára az első, 2004-es Rough Cuts című nagylemeze hozta meg a nemzetközi ismertséget. Tavalyi, közel telt házas Budapest Parkos koncertje augusztus 16-án újból visszatér, hogy a magyar közönséggel is megünnepelje a kerek évfordulót.
 
Előzenekart keresnek a Tankcsapdának – pályázat

Előzenekart keresnek a Tankcsapdának – pályázat

Pályázatot hirdet zenekarok számára a Budapest Open Road Days 2024 fesztivál. A nyertes az idén 35. jubileumát ünneplő Tankcsapda előzenekaraként lép fel június 29-én a Műegyetem rakparton megrendezésre kerülő Budapest Open Road Days fesztivál nagyszínpadán.
 
 
Itt a tavasz, jön a Budapesti Tavaszi Fesztivál

Itt a tavasz, jön a Budapesti Tavaszi Fesztivál

Idén 44. alkalommal, április 29-től május 12-ig, rendezik meg a Budapesti Tavaszi Fesztivált, amely harminc helyszínen több mint negyven eseményt, köztük színházi előadásokat, kiállításokat – és természetesen koncerteket kínál.
 
BMTH

A nap híre: Bring Me The Horizon a Parkban

Örömhír a metalcore rajongóknak, hogy a Live Nation szervezésében június 17-én a Budapest Parkot fogja apró darabokra szaggatni a brit zenei éra nagy büszkesége, az idén 20. évét ünneplő Bring Me The Horizon. Az extravagáns frontember Oli Sykes vezette csapat vadonatúj albumával...
 
Két Parkos fellépése után LP a Budapest Arénában ad koncertet

Két Parkos fellépése után LP a Budapest Arénában ad koncertet

Laura Pergolizzi, azaz LP generációja egyik legkedveltebb énekes-dalszerzőjévé vált az egész világon. Erről 2024. március 7-én ismét meggyőződhetnek a magyar rajongók.
 
A kellemesen ismerőstől a radikálisan újig: tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Tánc az Erzsébet téren és mindenhol – tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Legendás fellépőkkel és izgalmas zenei felfedezésekkel vár idén is mindenkit a Budapest Ritmo április 11. és 13. között.
 
 
Fotó: Tankcsapda

Tankcsapdát állít a Budapest Open Road Days fesztivál a Műegyetem rakpartra

A Budapest Open Road Days fesztiválon adja első budapesti nagykoncertjét idén a 35 éves Tankcsapda. A június 27-29. között megrendezésre kerülő fesztivál helyszíne a Műegyetem rakpart lesz, a Petőfi híd és a Szabadság híd között.
 
Tudjuk, mit csinálsz július 14-én

Tudjuk, mit csinálsz július 14-én

Ismét Magyarországon ad koncertet a Thievery Corporation. A világhírű amerikai duó tavaly a Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője volt, idén július 14-én a Budapest Parkban láthatjuk őket. Amúgy ez lesz a negyedik bulijuk a Parkban, de már a Szigeten is felléptek.
 
Zorán, Presser Gábor, Kern András, Bródy János, Budapest Bár – újabb fellépőket jelentett be a Művészetek Völgye

Zorán, Presser Gábor, Kern András, Bródy János, Budapest Bár – újabb fellépőket jelentett be a Művészetek Völgye

A Művészetek Völgye Fesztivál idén július 19. és 28. között vár mindenkit Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre, ahol a most bejelentett előadókon túl már biztosan velünk lesz még a Panoráma Színpadon fellépő 30Y, a Bëlga, Beton.Hofi, az Elefánt, a Parno Graszt, a Platon...
 
A Margaret Island, az Ocho Macho és az Első Emelet is becsatlakozik a Garden Partyba

A Margaret Island, az Ocho Macho és az Első Emelet is becsatlakozik a Garden Partyba

Mint korábban megírtuk (linka cikk végén), mi már nagyon várjuk a májust. Többek között a Budapest Garden Party miatt, a névsor azonban csak most lett teljes: a minifesztivál egyik fő fellépője a Margaret Island lesz.
 
Nem haragszik ám rátok Yungblud – sőt, nyáron a Budapest Parkban találkozik is veletek

Nem haragszik ám rátok Yungblud – sőt, nyáron a Budapest Parkban találkozik is veletek

A csupán 26 éves énekes-dalszerző zenéjén keresztül képes megszólítani teljes generációját, hangot adni az ő problémáiknak, örömeiknek és vágyaiknak – talán ennek köszönhető a kissé morcos arckifejezése ezen a fotón :) Tavaly a Sziget Fesztiválon láthattátok, most pedig...
 
 Body Count's in the Park – Ice-T ismét elhozza legendás zenekarát Budapestre

Body Count's in the Park – Ice-T ismét elhozza legendás zenekarát Budapestre

Hat éve jártak Magyarországon, akkor is a Budapest Parkbban adtak koncertet. Azóta kiadták és Grammy-díjat is kapott a Carnivore című lemezük, és már elkészültek nyolcadik korongjuk felvételivel is, így könnyen lehet, hogy arról is hallhatunk dalokat a június 14-i koncertjükön.
 
A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom...

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.

Budapesten lép fel a szörnymetál csapat, akikről teret neveztek el Finnországban

A Lordi legfrissebb, Screem Writers Guild című lemezét mutatja be március 23-án a Barba Negrában.
Új koncertek