Menopauza 1170x180

Nemzetközi rockőrület az Instantban az Ozone Mama jóvoltából

2017/10/02  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

Október 14.-én este óriási rockbuli lesz az Instantban.Három rockzenekar: a magyar Ozone Mama, a svájci Dirty Sound Magnet és az osztrák Red Machete csinál egy remeknek ígérkező bulit a belvárosban.

Nemzetközi rockőrület az Instantban az Ozone Mama jóvoltából

A Dirty Sound Magnet olyan svájci banda, akik nem klasszikus rockot játszanak, hanem ún. "kreatívot", ami megfogalmazásuk szerint azt jelenti, hogy "minden új dalban lehetséges bármi. A képzeletnek semmi sem szabhat határt."

Ők éppúgy régi barátai az Ozone Mamának, mint ahogy a Red Machete, akik Ausztriából érkeznek erre az estére  Budapestre (az előtte lévő napon pedig Sopronban játszik ez a hármasfogat).

Az Ozone Mamának amúgy is szokása – a mi szerencsénkre -, hogy időről időre meghív külországi zenekarokat okulásunkra, majd pedig viszonzásul ők mennek a meghívottak hazájába vendégként koncertezni. (Innen ismerhetjük például a The White Dominos nevű dán zenekart, akikkel remek estéket töltöttünk itt Budapesten.)

Három rengeteg energiával feltöltött zenekar az Instantban – már csak némi folyadékot kell hozzátölteni, és kész a tökéletes este! Az Ozone Mama-nak amúgy is van mit ünnepelnie, hiszen a napokban jön ki új az EP-je, amelyen két dal lesz meghallgatható.

 

 

Ozone Mama, Dirty Sound Magnet, Red Machete, koncert, Instant, rock

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek