Olyanok ők, hogy a siófoki Plázson lépnek fel a hétvégén

2020/07/23  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Bagossy Brothers Company tényleg fénysebességgel került fel a nagyszínpadokra: idén először a siófoki Plázs közönsége is élőben hallhatja őket.

Olyanok ők, hogy a siófoki Plázson lépnek fel a hétvégén

A hétvége a péntek estével veszo a kezdetét, amikor szokás szerint Metzker Viki rendel az Arénában, akinek Dj Lennard lesz ezúttal a vendége, míg a Plázs Music Teraszon Rakoncai Imre énekel a közönségnek.

Szombaton az elmúlt évek legígéretesebb formációja, a Bagossy Brothers Company játszik majd a Plázson. A zenekar mára rendre több ezer rajongó előtt lép fel (egyelőre 500, tudjuk), videóikra pedig milliók kíváncsiak, úgyhogy ritka alkalom, hogy ennyire intim közegben lássuk őket, ráadásul ilyen szép díszlettel, hiszen a háttér nem lesz más, mint a balatoni naplemente. A gyergyószentmiklósi csapat rendületlenül adja ki újabb és újabb slágereit, ez a legutóbbi:

A Bagossy Brothers Company után három helyszínen is folytatódhat a buli. A Chill'n'Cheers már délután is melegít a strandolóknak, majd a koncert után indul a második session, amikor is Daniel Nike, Andrewboy, Dj Chrishopher, Janett, R92, NoNameLeft live, Hiboo és Furtee váltják majd egymást hajnalig.

Mindeközben a Plázs Music Terrace-on a '90-es és 2000-es zenék legjava dübörög majd a Wannabe Beach-en, míg a Plázs Arénában egy legendás szórakozóhely a Bed Beach szelleme tér vissza egy éjszakára. A hajógyári éjszakákat Bárány Attila, Antonyo és DJ Free idézik majd meg.

Ami meg a Plázson kívüli bulizást illeti: augusztus elsejétől visszafogottan művelhető a dolog, mert a strandokat és a vendéglátó egységeket kivéve a közterületi alkoholfogyasztás megtiltását kiterjesztik Siófok egész területére. Vásárolni sem lehet majd alkoholt, a rendet pedig őrök vigyázzák majd.

Bagossy Brothers Company, Siófok, Plázs

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek