Online közvetítik Andrea Bocelli karácsonyi koncertjét

2020/11/26  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

"Believe in Christmas" címmel a pármai Teatro Regióban ad karácsonyi koncertet világhírű olasz tenor december 12-é, az eseményt online közvetítik.

 Online közvetítik Andrea Bocelli karácsonyi koncertjét

A 62 éves művész tavasszal maga is megfertőződött. Gyógyulása után a most megjelent Believe című lemezére koncentrált – a pármai koncerten erről is elhangoznak dalok, az albumon többek között Cecilia Bartoli mezoszopránnal és Allison Krauss énekesnővel énekel duettet.

A lemezen a júliusban elhunyt Ennio Morricone előtti tisztelgésként a zeneszerző eddig ki nem adott szerzeménye is hallható.

A koncerttel a sztár reményt és optimizmust szeretne ajándékozni az embereknek. „Ezek a legjobb orvosságok a nehéz helyzetekben” – nyilatkozta.

A 22 eurós jegybe csak a közvetítés tartozik, a 40 eurós jegybe már a cédé is benne foglaltatik. Jegyek itt. A közvetítést az a Franco Dragone rendezi, aki leginkább a Cirque Du Soleil-lel végzett úttörő munkájáról ismert. Ahogy egy ilyen különleges alkalomhoz illik, ez csak egyszeri élő esemény lesz: nem visszanézhető.

Andrea Bocellival húsvétkor olyan történt, ami még senkivel előtte: az üres milánói dómból közvetített koncertjét két nap alatt több mint 35 millióan nézték meg. Ez alkalommal szűkebb lesz az időkeret, de még az is lehet, hogy az olasz tenor megdönti saját rekordját.

(Az alaphír innen jött)

Andrea Bocelli, karácsonyi koncert, stream

 

 

Szólj hozzá!


Biztos mesél Balázs Fecóról is Horváth Attila

Biztos mesél Balázs Fecóról is Horváth Attila

A Lemezjátszó Classic programsorozat vendége a következő alkalommal minden idők egyik legjobb magyar dalszövegírója, Horváth Attila lesz, aki...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lobenwein Norbert: 2021 nyarán már jó eséllyel lesznek tömegrendezvények

Lobenwein Norbert nagyon sok mindennel, de alapjában véve mégis egy dologgal foglalkozik, fesztiválszervezéssel: a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound társalapító-főszervezője, a Sziget Szervezőiroda egyik tulajdonosa, a MOL Nagyon Balaton és a STRAND Fesztivál társalapítója, az Akváriumot üzemeltető cég egyik tulajdonosa, a Road...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

A Nine Inch Nails párosa két filmmel is indul az Oscarért

Bemutatjuk a Variety sorrendje szerinti 10 legesélyesebb filmzenét. A zeneszerzők között két filmmel is szerepel a Nine Inch Nails-ből is ismert páros, Trent Reznor és Atticus Ross. 2021. nagy kérdése, hogy az eddig nyolcszor jelölt James Newton Howard végre győzelmet tud-e majd aratni. A filmek sztorijából csak a zenei témákat emeltük ki.

Új szabadtéri koncerthelyszín nyílik Budapesten

Szabadtéri koncerthelyszínt nyit új főzdéje mellett a Monyo – értesül a Kreatív.hu
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek