Év koncertje - szavazás

Öt vidéki srác elindult: LAST

2015. január 16.  ·   Ajánló   ·  KO

A LAST zenekar rövid története: öt vidéki srác elindult a Tisza mellől, és egészen Svédországig meneteltek, ahol a The Embodied-dal léptek fel.

Öt vidéki srác  elindult: LAST

Lassan öt éve, a véletlen hozott össze ezekkel a srácokkal, akik egy gondolattal maguk mögött hagytak mindent, trendeket és elvárásokat és a valóságot: belevágtak, hogy nagyvilági zenét játsszanak mindenkinek, aki arra érdemes. Most saját dalaikkal terveznek újra és még tovább hódítani, hiszen a zenekar alapító tagjai, Sánta Zoltán, Sánta László, Bogár Lajos Luy és Bakó Árpád a RATM tribute-korszakuk előtt is együtt zenéltek, olyan bandákban, amelyekben saját számok születtek. Ehhez a csapathoz csatlakozott Gyöngyi László, majd Fekete Medárd és Kőrösi Zoltán Dávid.

"Nyugodtan kimondhatjuk, hogy tribute-zenekarként hiányzott az alkotómunka és a saját dalok megszületésének az öröme. Ettől függetlenül természetesen nem szakadtunk el a Rage-től sem, hiszen évekig az életünk része volt, hogy az amerikai csapat munkáját gyúrtuk át: hasonló stílusban alkotunk saját nótákat is. Aztán meg, ha kell, azaz az élet úgy hozza, vissza-vissza térünk a "gyökereinkhez" is, eljátsszuk még az amerikai rapcore slágereket is örömmel, hiszen számos szép koncertélménnyel gazdagodtunk már általa" – mesélték a srácok még egy régebbi interjúban.

A csapat közben több tagcsere után most valahol a sárga köves út mentén jár, már túl a hazai klubokon, fesztiválokon, Szerbián, Erdélyen és a jeges Svédországon is, ahol egy kinti zenekarral – az azóta már a magyar klubokban is kedvelt The Embodied-al – turnéztak. Utaztak már tehát erre-arra, és bizonyítottak is: így váltak Rage Against The Machine tribute-ből az évek alatt saját számos bandává. Úgy tűnik, ez az ő igazi énjük, ami nagyon jól áll nekik. S bár a zenekar most egy ideje az elmúlt évek sikersztorijai ellenére is eltűnni látszott, most egy koncert erejéig újra összeállnak.

A különleges, nosztalgikus buli január 17-én, Vezsenyen lesz.


 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek