Öt vidéki srác elindult: LAST

2015. január 16.  ·   Ajánló   ·  KO

A LAST zenekar rövid története: öt vidéki srác elindult a Tisza mellől, és egészen Svédországig meneteltek, ahol a The Embodied-dal léptek fel.

Öt vidéki srác  elindult: LAST

Lassan öt éve, a véletlen hozott össze ezekkel a srácokkal, akik egy gondolattal maguk mögött hagytak mindent, trendeket és elvárásokat és a valóságot: belevágtak, hogy nagyvilági zenét játsszanak mindenkinek, aki arra érdemes. Most saját dalaikkal terveznek újra és még tovább hódítani, hiszen a zenekar alapító tagjai, Sánta Zoltán, Sánta László, Bogár Lajos Luy és Bakó Árpád a RATM tribute-korszakuk előtt is együtt zenéltek, olyan bandákban, amelyekben saját számok születtek. Ehhez a csapathoz csatlakozott Gyöngyi László, majd Fekete Medárd és Kőrösi Zoltán Dávid.

"Nyugodtan kimondhatjuk, hogy tribute-zenekarként hiányzott az alkotómunka és a saját dalok megszületésének az öröme. Ettől függetlenül természetesen nem szakadtunk el a Rage-től sem, hiszen évekig az életünk része volt, hogy az amerikai csapat munkáját gyúrtuk át: hasonló stílusban alkotunk saját nótákat is. Aztán meg, ha kell, azaz az élet úgy hozza, vissza-vissza térünk a "gyökereinkhez" is, eljátsszuk még az amerikai rapcore slágereket is örömmel, hiszen számos szép koncertélménnyel gazdagodtunk már általa" – mesélték a srácok még egy régebbi interjúban.

A csapat közben több tagcsere után most valahol a sárga köves út mentén jár, már túl a hazai klubokon, fesztiválokon, Szerbián, Erdélyen és a jeges Svédországon is, ahol egy kinti zenekarral – az azóta már a magyar klubokban is kedvelt The Embodied-al – turnéztak. Utaztak már tehát erre-arra, és bizonyítottak is: így váltak Rage Against The Machine tribute-ből az évek alatt saját számos bandává. Úgy tűnik, ez az ő igazi énjük, ami nagyon jól áll nekik. S bár a zenekar most egy ideje az elmúlt évek sikersztorijai ellenére is eltűnni látszott, most egy koncert erejéig újra összeállnak.

A különleges, nosztalgikus buli január 17-én, Vezsenyen lesz.


 

 

Szólj hozzá!


Csak egy sört kell innod, és premier előtt meghallgathatod a PASO új számát!

Csak egy sört kell innod, és premier előtt...

Az együttes idén ünnepli 15. születésnapját, és ezen alkalomból egy neves sörfőzdével közösen különleges kézműves sört dobnak a piacra. Ez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Virrasztást tartanak a Gödör Klubban Magyar Péterért

Magyar Péter, az Európa Kiadó és a Balaton zenekarok egykori dobosa május 19-én, hosszú betegség után hunyt el.

Elválik az álompár, Pély Barna és Galambos Dorina

Pély Barna közleményt juttatott el a 24.hu-nak, amiből kiderül, hogy az énekes és felesége, Galambos Dorina úgy döntöttek, elválnak.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek