Pálinkás jó estét: Bohemian Betyars klub a Kis Á-ban

2014. november 20.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A bohém kompánia jelenleg doboskeresésben van, és míg rálelnek az új metronómra, új dalokat és pálinkát kevergetnek az üstben. Így a november 22-i bohém ünnep különleges estnek ígérkezik, ahol talán az új számokból is kaphatunk némi ízelítőt.

Pálinkás jó estét: Bohemian Betyars klub a Kis Á-ban

A Bohemian Betyars 2009-ben alakult, fő ihletőjük a bor és a pálinka volt: sípot, dobot, hegedűt és bőgőt ragadtak, és útnak indultak, hogy freak folk speed punk muzsikájukkal minél több embernek elhúzzák a nótáját. A zenekar idén júniusban ünnepelte ötödik évfordulóját, az elmúlt évek alatt pedig az Atlanti-óceánon innen és túl is sikeresen meghódították a szíveket, tánc-és tornacipőket tettek tönkre, míg az emberek ellenállhatatlan zenéjükre ropni kezdték.


 

 

Szólj hozzá!


Belogolt a SZIN-re a Clean Bandit

Belogolt a SZIN-re a Clean Bandit

Bejelentette első fellépőit a Szegedi Ifjúsági Napok: a Tisza-parton lép fel jövőre az újlemezes Clean Bandit.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Öt év után visszavonul a Budapest Voices

Az eddigi legsikeresebb a capella formáció a Budapest Voices 5 évnyi alkotómunka és koncertözön után, januári dupla bulijukat követően saját döntés alapján határozatlan időre elcsendesül. A miértre egy Facebook posztban adták meg a választ.

Sting bejelentette: pályafutása legnagyobb slágereivel visszatér Budapestre júliusban!

Sting menedzsmentje ma bejelentette hogy Sting: My Songs elnevezésű turnéjak eretében Budapesten is koncertet ad.. A néhány különleges fesztiválfellépésből és önálló koncertekből álló sorozat magyarországi epizódja 2019. július 2-án lesz az Arénában.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek