Pálinkás jó estét: Bohemian Betyars klub a Kis Á-ban

2014. november 20.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A bohém kompánia jelenleg doboskeresésben van, és míg rálelnek az új metronómra, új dalokat és pálinkát kevergetnek az üstben. Így a november 22-i bohém ünnep különleges estnek ígérkezik, ahol talán az új számokból is kaphatunk némi ízelítőt.

Pálinkás jó estét: Bohemian Betyars klub a Kis Á-ban

A Bohemian Betyars 2009-ben alakult, fő ihletőjük a bor és a pálinka volt: sípot, dobot, hegedűt és bőgőt ragadtak, és útnak indultak, hogy freak folk speed punk muzsikájukkal minél több embernek elhúzzák a nótáját. A zenekar idén júniusban ünnepelte ötödik évfordulóját, az elmúlt évek alatt pedig az Atlanti-óceánon innen és túl is sikeresen meghódították a szíveket, tánc-és tornacipőket tettek tönkre, míg az emberek ellenállhatatlan zenéjükre ropni kezdték.


 

 

Szólj hozzá!


Új helyszín a Balaton Soundon: The Club

Új helyszín a Balaton Soundon: The Club

Az underground DJ-világ bázisai idén is felépülnek a Balaton Soundon: ismét jelentkezik a népszerű ELROW, és új helyszíne lesz a szcéna...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Itt az ország legnagyobb könnyűzenei flashmobjának dallistája!

Szeptember 7-én kecskeméten rendezik meg Magyarország legnagyobb könnyűzenei flashmobját, ahol a 2018-as szegedi SzegedRocks-hoz hasonlóan több száz zenész fogja egyszerre eljátszani a szervezők által kiválasztott zeneszámokat. Hazánk legnagyobb rockzenekarába már elindult a jelentkezés.

Olaszország lesz a Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál díszvendége

Március utolsó hétvégéjén Kecskeméten ismét megrendezik a Bohém Ragtime & Jazz Fesztivált.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek