Pálinkás jó estét: Bohemian Betyars klub a Kis Á-ban

2014. november 20.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A bohém kompánia jelenleg doboskeresésben van, és míg rálelnek az új metronómra, új dalokat és pálinkát kevergetnek az üstben. Így a november 22-i bohém ünnep különleges estnek ígérkezik, ahol talán az új számokból is kaphatunk némi ízelítőt.

Pálinkás jó estét: Bohemian Betyars klub a Kis Á-ban

A Bohemian Betyars 2009-ben alakult, fő ihletőjük a bor és a pálinka volt: sípot, dobot, hegedűt és bőgőt ragadtak, és útnak indultak, hogy freak folk speed punk muzsikájukkal minél több embernek elhúzzák a nótáját. A zenekar idén júniusban ünnepelte ötödik évfordulóját, az elmúlt évek alatt pedig az Atlanti-óceánon innen és túl is sikeresen meghódították a szíveket, tánc-és tornacipőket tettek tönkre, míg az emberek ellenállhatatlan zenéjükre ropni kezdték.


 

 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek