Pálinkás jó estét: Bohemian Betyars klub a Kis Á-ban

2014. november 20.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A bohém kompánia jelenleg doboskeresésben van, és míg rálelnek az új metronómra, új dalokat és pálinkát kevergetnek az üstben. Így a november 22-i bohém ünnep különleges estnek ígérkezik, ahol talán az új számokból is kaphatunk némi ízelítőt.

Pálinkás jó estét: Bohemian Betyars klub a Kis Á-ban

A Bohemian Betyars 2009-ben alakult, fő ihletőjük a bor és a pálinka volt: sípot, dobot, hegedűt és bőgőt ragadtak, és útnak indultak, hogy freak folk speed punk muzsikájukkal minél több embernek elhúzzák a nótáját. A zenekar idén júniusban ünnepelte ötödik évfordulóját, az elmúlt évek alatt pedig az Atlanti-óceánon innen és túl is sikeresen meghódították a szíveket, tánc-és tornacipőket tettek tönkre, míg az emberek ellenállhatatlan zenéjükre ropni kezdték.


 

 

Szólj hozzá!


25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei tévécsatorna

25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei...

Megint egy zenei csatornával lesz kevesebb a palettán, ugyanis az egykor szebb napokat is megélt VIVA TV év végén lehúzza a rolót - adta hírül a HVG.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fültől fülig kaszabolás - Chelsea Grin lemezbemutató koncert a Dürer Kertben!

A Salt Lake City-ből származó deathcore csapat legújabb albuma Eternal Nightmare címmel július 13-án jelenik majd meg, mellyel idén ősszel turnéra indulnak. Hozzánk október 4-én látogatnak el, a koncertnek a Dürer Kert ad majd otthont.

Decemberben jön a gyerekek kedvenc meséjének zenés változata, a Masha és a Medve

Év végén érkezik gyermek kedvenc medvéje, akivel érdemes lesz találkozni. A Masha és a Medve állathősére nem kell nyomkövetőt rakni, pontosan tudjuk, hol fog felbukkanni. Elsőként december 28-án 14 órakor, majd még aznap 17.30-kor találkozhatunk vele a MOMKult-ban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek