Pásztor Anna: Előfordul, hogy kiskanállal kell összekapargatnom magamat

2017/03/10  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Pásztor Anna énekesként és édesanyaként minden nap megoldandó helyzetekkel találja szemben magát. Ahogyan másoknak, neki sem könnyűek a napjai, ám amikor úgy érzi, hogy krízishelyzetbe került, saját technikáival ad erőt magának. Anna április elsején ezekről is beszél majd inspirációs előadásában a Wake-Up! Day-en.

Pásztor Anna: Előfordul, hogy kiskanállal kell összekapargatnom magamat

Pásztor Anna magával ragadó, sodró, szédítő, megrázó, gondolkodtató énekes, színész, művész, életművész és anyuka. Az a típus, aki az élet apró örömeit is észreveszi, sőt a krízishelyzetekből is erőt gyűjt.

"Előfordul, hogy kiskanállal kell összekapargatnom magamat. Ám a fejemben mindig van egy kis motoszkálás, egy állandó hang, ami figyelmeztet arra, hogy a sokmilliónyi kicsi boldogság ott hever körülöttünk. Szeretném felhívni arra az emberek figyelmét, hogy a szenvedésben, a mélypontokban hihetetlen tanítások vannak, amik mind-mind örömforrások! Mivel kétgyermekes anyuka vagyok, ott a zenekar, a tévés felkérések, állandóan krízishelyzetekben vagyok, amik inspirálnak"

– mondta Pásztor Anna, aki ha krízishelyzetbe kerül, saját technikáival ad erőt magának. Anna április elsején ezekről is beszél majd inspirációs előadásában az április elsején megrendezésre kerülő Wake-Up! Day-en, a Papp László Budapest Sportarénában.

"Nagyon örülök annak, hogy már nyitottak az emberek az alternatívabb, a harsányabb, illetve a kereskedelmi szempontoktól mentesebb világnézetre, amit én is megtestesítek. Már készülök az előadásomra, hogy elmém legjavát tudjam átadni a közönségnek"

– tette hozzá..

A rendezvényen olyan nemzetközileg elismert trénerekkel is találkozhat még az Aréna tízezres közönsége, mint Marisa Peer, a brit királyi család pszichoterapeutája, Lisa Nichols, a világ egyik legkeresettebb transzformációs trénere, vagy Jeffrey Allen lifecoach. Mellettük Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup, valamint Dr. Kemény Dénes is inspirációs előadással készül április elsejére, és ez nem lesz tréfa!

A fotó illusztráció


 

 

Szólj hozzá!


Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek