Pink Floyd-dalok a csillagos ég alatt

2023/05/09  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Idilli fesztivál hangulat, ókori romok, napnyugta és a Keep Floyding zenekar várja május 12-én, pénteken az Aquincum Polgárvárosi Amfiteátrumba érkező közönséget.

Fotó: Keep Floyding Band

A legnagyobb progresszív alapvetés világhírű albuma, a The Dark Side of the Moon fél évszázadát ünnepli a zenekar. Ha azt gondoltad, hogy ezeket a dalokat már sosem fogod élőben hallani, ha lemaradtál vagy visszavágysz az ókori romok közé, akkor jó hírünk van, a Keep Floyding időgépezete két órányi feledhetetlen illúziót varázsol elő Pink Floyd életművéből. A nem mindennapi alkalomra tekintettel, s azért, hogy ez a zenei csoda valóban generációról generációra öröklődhessen, a koncertre érkező 14 év alatti gyerekek felnőtt kísérettel ingyen léphetnek be.

Aki az elmúlt két alkalommal már volt ott – mi ott voltunk, ekkor lett Moha bácsi Keep Floyding-függő – , már sejti mire számíthat, aki pedig bármilyen oknál fogva eddig lemaradt, most bepótolhatja ezt a nem mindennapi élményt – a lemenő nap fényeiben, ókori romok között meghallgatni a Floyd legikonikusabb albumát és az oda vezető utat, a Keep Floyding tolmácsolásában.

"A koncert első felében olyan dalok kerülnek színpadra, melyek szervesen kapcsolódnak a Hold sötét oldalához, zeneileg, tematikájában vagy harmóniáiban emlékeztetnek bennünket az 1973-ban megjelent, első pillanattól fogva elsöprően sikeres nagylemezre. Mi így neveztük el ezt a szekciót: The Road to The Dark Side. Rövid szünet után, a hatalmas fákkal körbekerített ókori romok között pedig, együtt érkezünk meg a korszakos remekműhöz, melyet már számos koncerthelyszínen adtunk elő az elmúlt több mint 20 évben, de garantáljuk, ez most nagy durranás lesz. Hatalmas vállalás ez a zenekarnak, számítunk rátok, vigyétek a hírét a koncertnek, osszátok meg az eseményt, hogy mindenkihez eljusson a hír" – kéri a zenekar.
Találkozzunk a Hold Sötét Oldalán!

 

 

Keep Floyding, Pink Floyd, The Dark Side of the Moon, Aquincum

 

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek