Producerlegendák érkeznek Budapestre

2023/08/18  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A Petőfi Media Group Könnyűzenei Igazgatósága által működtetett NKA HOTS (Hungarian Oncoming Tunes) könnyűzenei exporttal foglalkozó programiroda idén 4. alkalommal szervezi meg a SongLab projektet.

A fotón Steve Dub/stevedub.com

A SongLab egy olyan innovatív zenei program, amelynek célja a magyar zenei produkciók nemzetközi szintre emelése és a hazai tehetségek külföldi producer-mentori támogatásának biztosítása. A program új lehetőséget teremt a fiatal zenészek és zeneszerzők számára, hogy megvalósítsák álmaikat és együttműködjenek világhírű, nemzetközi producerekkel.

A jelentkezők közül hat produkció fog kiválasztásra kerülni, akik 2023.09.25.-2023.09.28-ig személyre szabott workshopokon fognak részt venni, majd kész dalaikat a SuperSize stúdióban rögzítik.

A SongLab során a résztvevők egyedülálló módon kapcsolódhatnak össze és dolgozhatnak együtt három világhírű producerrel. Például az ötszörös Grammy-díjas Steve Dubbal, aki olyan előadókkal dolgozott együtt, mint a Depeche Mode vagy a The Prodigy, korábban pedig már Magyarországon OIEE-vel is alkottak közösen a projekt keretein belül.

A szintén Grammy-díjas Matt Lawrence is velünk lesz, akinek több mint tizenegy milliárd streamelést köthetünk a nevéhez és olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Eric Clapton, Beyoncé vagy a Black Eyed Peas. Ő is járt már korábban hazánkban, amikor Saya Noéval közösen az énekesnő Under the River című dalán dolgoztak.

A harmadik producer Mo Hausler, aki generációjának egyik legfrissebb zenei arca, és fiatal kora ellenére olyan neves előadók híres dalaiban működött közre, mint a One Direction és az Everything Everything.

A workshopokon a producerek megosztják bevált gyakorlataikat és szakmai tapasztalataikat a résztvevőkkel, segítve őket az utómunka folyamataiban és dalaik tökéletesítésében. Az így elkészült számok végleges formájukat hazánk egyik legnagyobb és legkorszerűbb stúdiójában, a törökbálinti SuperSize stúdióban fogják elnyerni.

A programban való részvétel egyedülálló lehetőséget nyújt a tehetséges zenészeknek, hogy olyan dalokat hozzanak létre, amelyek nemzetközi szinten is versenyképesek. Az együttműködés és a kreativitás központi szerepet kap a SongLab projektben, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy a legjobb szakemberek által inspirálódjanak, tőlük tanuljanak és velük fejlődjenek.

NKA, HOTS, Hungarian Oncoming Tunes, SongLab, Petőfi Media Group, Steve Dub, Matt Lawrence, Mo Hausler

Képtár

  •  Producerlegendák érkeznek Budapestre  kép 104278
 

 

Szólj hozzá!


A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road...

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.
Új koncertek