Év koncertje - szavazás

Puskás Peti egy fiúhoz énekel

2015. február 27.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Elkészült a Biebers Sorry című dalának nyitott verziója, amelyben Puskás Peti nem egy lányhoz, hanem egy fiúhoz énekel. Az együttes vállalja, hogy mindenkit csak tetteik és teljesítményük alapján ítélnek meg, tekintet nélkül bármi másra.

Puskás Peti egy fiúhoz énekel

A Biebers csatlakozott a Nyitottak vagyunk kezdeményezéshez, és zenéjükön keresztül szeretnék biztatni, inspirálni másokat is, hogy legyenek nyitottak egymásra és a világra. Hisznek abban, hogy nyitottnak lenni - mindenkit csak tettei alapján megítélni, tekintet nélkül életkorra, nemre, nemi identitásra, szexuális orientációra, vallási meggyőződésre, tekintet nélkül bármi másra - megéri.

Az eredeti verzió"Legyél fiú, lány, anya, apa, göndör hajú, vagy lúdtalpas, járj bottal, kamionnal vagy biciklivel, imádkozz vasárnap, szombaton, minden nap vagy soha, egyél salátát, békát vagy gólyát, viselj bakancsot, papucsot vagy tűsarkút, 38-ast vagy 45-öst, hibázz minden nap, vagy inkább minden másnap, mi hiszünk benned" - mondta Puskás Peti, a Biebers alapítója.

A "nyitott" verzió

A zenekar a csatlakozást követően Valentin-nap apropójából átköltötte a Sorry című, több mint 1,7 millió internetes letöltésnél járó, Fonogram-díjas dalát. Peti az eredeti "She's a dancergirl" helyett "He's a dancerboy"-t dalol, és az egész szám alatt egy fiúhoz énekel.


Mi az a Nyitottak vagyunk?
A Nyitottak vagyunk egy közösségi kezdeményezés, amelyet 2013-ban a Google, a Prezi és az espell indított el. Céljuk, hogy lehetőséget biztosítsanak a nyitott szervezeteknek, vállalatoknak és közösségeknek - akik azt vallják, hogy mindenkit csak tetteik és teljesítményük alapján ítélnek meg -, hogy ki tudják fejezni nyitottságukat, és ezzel másokat is inspiráljanak.


 

 

Szólj hozzá!


Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is...

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A BAFTA díjért való versengésben is legyűrte a Bohém Rapszódia a Csillag Születiket

A 72. BAFTA-gálát 2019. február 10-én tartotta meg a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Royal Albert Hallban, amelynek keretében kiosztották az akadémia filmdíjait az Egyesült Királyságban 2018-ban bemutatott és az akadémia tagjai által legjobbnak tartott filmek és alkotóik részére.

Chester Bennington egykori zenekara nem akárkiket kért fel énekelni

A Linkin Park egykori frontembere, a 2017 júliusában meghalt Chester Bennington egykori bandája, a Grey Daze újra rögzítette a régi, még Bennington hangjával felvett anyagait – írja az NME-re hivatkozva az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek