Puskás Peti egy fiúhoz énekel

2015. február 27.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Elkészült a Biebers Sorry című dalának nyitott verziója, amelyben Puskás Peti nem egy lányhoz, hanem egy fiúhoz énekel. Az együttes vállalja, hogy mindenkit csak tetteik és teljesítményük alapján ítélnek meg, tekintet nélkül bármi másra.

Puskás Peti egy fiúhoz énekel

A Biebers csatlakozott a Nyitottak vagyunk kezdeményezéshez, és zenéjükön keresztül szeretnék biztatni, inspirálni másokat is, hogy legyenek nyitottak egymásra és a világra. Hisznek abban, hogy nyitottnak lenni - mindenkit csak tettei alapján megítélni, tekintet nélkül életkorra, nemre, nemi identitásra, szexuális orientációra, vallási meggyőződésre, tekintet nélkül bármi másra - megéri.

Az eredeti verzió"Legyél fiú, lány, anya, apa, göndör hajú, vagy lúdtalpas, járj bottal, kamionnal vagy biciklivel, imádkozz vasárnap, szombaton, minden nap vagy soha, egyél salátát, békát vagy gólyát, viselj bakancsot, papucsot vagy tűsarkút, 38-ast vagy 45-öst, hibázz minden nap, vagy inkább minden másnap, mi hiszünk benned" - mondta Puskás Peti, a Biebers alapítója.

A "nyitott" verzió

A zenekar a csatlakozást követően Valentin-nap apropójából átköltötte a Sorry című, több mint 1,7 millió internetes letöltésnél járó, Fonogram-díjas dalát. Peti az eredeti "She's a dancergirl" helyett "He's a dancerboy"-t dalol, és az egész szám alatt egy fiúhoz énekel.


Mi az a Nyitottak vagyunk?
A Nyitottak vagyunk egy közösségi kezdeményezés, amelyet 2013-ban a Google, a Prezi és az espell indított el. Céljuk, hogy lehetőséget biztosítsanak a nyitott szervezeteknek, vállalatoknak és közösségeknek - akik azt vallják, hogy mindenkit csak tetteik és teljesítményük alapján ítélnek meg -, hogy ki tudják fejezni nyitottságukat, és ezzel másokat is inspiráljanak.


 

 

Szólj hozzá!


Az Avenged Sevenfold lemondta nyári turnéját!

Az Avenged Sevenfold lemondta nyári turnéját!

Az észak-amerikai turnén a Three Days Grace és a Prophets of Rage kísérte volna el az együttest, de orvosi utasításra visszamondták a koncertsorozatot.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának évfordulóján

Bennington tavaly július 20-án hunyt el. A gyászoló család és barátok rá emlékeznek a szomorú évfordulón.

Nem Queen-imitátorokat keresnek, hanem egyedi produkciókat: Q-Faktor

Q-Faktor címmel negyedik alkalommal rendezik meg a Queen Zenei Tehetségkutató Versenyt. A jelentkezési határidő július 31., a döntő szeptember 1-jén lesz.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek