Puskás Peti egy fiúhoz énekel

2015. február 27.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Elkészült a Biebers Sorry című dalának nyitott verziója, amelyben Puskás Peti nem egy lányhoz, hanem egy fiúhoz énekel. Az együttes vállalja, hogy mindenkit csak tetteik és teljesítményük alapján ítélnek meg, tekintet nélkül bármi másra.

Puskás Peti egy fiúhoz énekel

A Biebers csatlakozott a Nyitottak vagyunk kezdeményezéshez, és zenéjükön keresztül szeretnék biztatni, inspirálni másokat is, hogy legyenek nyitottak egymásra és a világra. Hisznek abban, hogy nyitottnak lenni - mindenkit csak tettei alapján megítélni, tekintet nélkül életkorra, nemre, nemi identitásra, szexuális orientációra, vallási meggyőződésre, tekintet nélkül bármi másra - megéri.

Az eredeti verzió"Legyél fiú, lány, anya, apa, göndör hajú, vagy lúdtalpas, járj bottal, kamionnal vagy biciklivel, imádkozz vasárnap, szombaton, minden nap vagy soha, egyél salátát, békát vagy gólyát, viselj bakancsot, papucsot vagy tűsarkút, 38-ast vagy 45-öst, hibázz minden nap, vagy inkább minden másnap, mi hiszünk benned" - mondta Puskás Peti, a Biebers alapítója.

A "nyitott" verzió

A zenekar a csatlakozást követően Valentin-nap apropójából átköltötte a Sorry című, több mint 1,7 millió internetes letöltésnél járó, Fonogram-díjas dalát. Peti az eredeti "She's a dancergirl" helyett "He's a dancerboy"-t dalol, és az egész szám alatt egy fiúhoz énekel.


Mi az a Nyitottak vagyunk?
A Nyitottak vagyunk egy közösségi kezdeményezés, amelyet 2013-ban a Google, a Prezi és az espell indított el. Céljuk, hogy lehetőséget biztosítsanak a nyitott szervezeteknek, vállalatoknak és közösségeknek - akik azt vallják, hogy mindenkit csak tetteik és teljesítményük alapján ítélnek meg -, hogy ki tudják fejezni nyitottságukat, és ezzel másokat is inspiráljanak.


 

 

Szólj hozzá!


A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a visszaélésekre

A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a...

Már mi is jeleztük, hogy egyre több áldozata van az átverős jegyárusító oldalaknak. Most a zeneakadméa adott ki egy közleményt ezzel kapcsolatban.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Elárverezik Frank Sinatra hagyatékának egy részét

Elárverezik a két évtizede elhunyt Frank Sinatra és tavaly eltávozott felesége, Barbara hagyatékának egy részét, köztük filmes forgatókönyveket és ékszereket a jövő hónapban New Yorkban – tudtuk meg a Hirado.hu-tól.

1968-2018: Elvis-ünnep lesz Budapesten

Azt mindjárt leírjuk bővebben, mi történt 1968-ban, 2018-ban, közelebbről: november 17-én bazinagy Elvis-buli lesz este héttől a Liget Clubban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek