Puskás Peti egy fiúhoz énekel

2015. február 27.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Elkészült a Biebers Sorry című dalának nyitott verziója, amelyben Puskás Peti nem egy lányhoz, hanem egy fiúhoz énekel. Az együttes vállalja, hogy mindenkit csak tetteik és teljesítményük alapján ítélnek meg, tekintet nélkül bármi másra.

Puskás Peti egy fiúhoz énekel

A Biebers csatlakozott a Nyitottak vagyunk kezdeményezéshez, és zenéjükön keresztül szeretnék biztatni, inspirálni másokat is, hogy legyenek nyitottak egymásra és a világra. Hisznek abban, hogy nyitottnak lenni - mindenkit csak tettei alapján megítélni, tekintet nélkül életkorra, nemre, nemi identitásra, szexuális orientációra, vallási meggyőződésre, tekintet nélkül bármi másra - megéri.

Az eredeti verzió"Legyél fiú, lány, anya, apa, göndör hajú, vagy lúdtalpas, járj bottal, kamionnal vagy biciklivel, imádkozz vasárnap, szombaton, minden nap vagy soha, egyél salátát, békát vagy gólyát, viselj bakancsot, papucsot vagy tűsarkút, 38-ast vagy 45-öst, hibázz minden nap, vagy inkább minden másnap, mi hiszünk benned" - mondta Puskás Peti, a Biebers alapítója.

A "nyitott" verzió

A zenekar a csatlakozást követően Valentin-nap apropójából átköltötte a Sorry című, több mint 1,7 millió internetes letöltésnél járó, Fonogram-díjas dalát. Peti az eredeti "She's a dancergirl" helyett "He's a dancerboy"-t dalol, és az egész szám alatt egy fiúhoz énekel.


Mi az a Nyitottak vagyunk?
A Nyitottak vagyunk egy közösségi kezdeményezés, amelyet 2013-ban a Google, a Prezi és az espell indított el. Céljuk, hogy lehetőséget biztosítsanak a nyitott szervezeteknek, vállalatoknak és közösségeknek - akik azt vallják, hogy mindenkit csak tetteik és teljesítményük alapján ítélnek meg -, hogy ki tudják fejezni nyitottságukat, és ezzel másokat is inspiráljanak.


 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek