Rendhagyó koncerttel és szólóban tér vissza az egykori frontember

2020/10/01  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Öt év után első szólólemezével tér vissza a színpadra Fehér Balázs, a Carboonfools egykori frontembere – a koncert előtt dumálni is lehet majd vele.

Rendhagyó koncerttel tér vissza Fehér Balázs

Fehér Balázs I am(Vagyok) című első szólóalbumával lép fel 2020. október 24-én az Ötkertben.

A lemez – stílusát tekintve – experimentalelektro-akusztikus popzene. Az album dalait egymás után fogják közzétenni, ezért a teljes hanganyag az októberi koncerten hallgatható meg először. A koncert előtti egy órában Balázsék kedvenc számai szólnak majd, és egyfajta közönségtalálkozóként is értelmezhető: lehet kérdezgetni majd őket.

Fehér Balázs szereplését éppúgy nem értjük (de) a kiszavazós-páros tévéshow-ban, mint  Belmondo frontemberéét, szerintünk a zenészeknek semmi keresnivalójuk nincs efféle helyeken, a közönségük nem a párkapcsolati problémáikra/attitűdjeikre kíváncsi, hanem a zenéjükre, a  tévécsatorna közönsége pedig pont fordítva. Minek...

A promóműsorban Balázs a menedzserével-partnerével szerepel, ezért is kapott hideget-meleget a FB-on, jobb lenne már, ha a zenéről szólna a dolog, például az említett menedzser által küldött anyagból erősen hiányoljuk a zenésztársak nevét, de majd biztos elhangzik a koncerten, úgyhogy arccal az ötkert felé, emberek.

 

Fehér Balázs, Carboonfools

 

 

Szólj hozzá!


Eltörött a hegedűm... – a pályázati pénzek újraosztását követelik a cigányzenészek

Eltörött a hegedűm... – a pályázati pénzek...

A HVG számolt be arról, hogy csütörtökön kb. 70 muzsikus gyűlt össze az Emmi előtt, majd zeneszóra jelképesen összetörtek egy hegedűt, amit...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A zenét Hrutka Róbert szerezte, Dr. Csernust Bányai Kelemen Barna alakítja

A Toxikoma című film egyik dalbetétjéből most klip is készült. A filmnek – amely Szabó Győző azonos című könyvéből készült – és a klipnek egyaránt a tehetséges ifjú színész, Molnár Áron a főhőse.

Sipos Tomi lesz a hobbizenekarnak indult Mitar vendége a Metro Klubban

Kellemes hobbinak indult, majd sok-sok munka és tanulás után most ott tartanak, hogy megjelent az első lemezük, amelyet ma be is mutatnak a Metró klubban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek