Év koncertje - szavazás

Rudán Joe a Légó Clubban

2015. február 03.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Immáron öt éve, hogy Rudán Joe akusztikus formációjával járja az országot. Február 6-án, pénteken végre a főváros legfrekventáltabb helyén lévő friss rockszentélybe, a Légó Clubba is ellátogat.

Rudán Joe a Légó Clubban

A majdnem kétórás műsorban a legismertebb klasszikus rock nótákat és Joe korábbi zenekaraiból ismert slágereit vonultatja fel zenésztársával.  Akusztikus gitáron Tóth László kíséri, kinek neve a Ska-Pécs együttesből lehet ismerős. Az est szervezői figyelembe vették az aznapi Kalapács-koncertet is, így Rudánékat korábbi, 19.00-ás kezdéssel hallgathatja meg a nagyérdemű, hogy a másik buli után is érdeklődök időben átérhessenek. Azokat pedig, akik inkább maradnának, hajnalig tartó rockdiszkó marasztalja, a legjobb magyar és külföldi előadókkal a palettán.

A Rudán Joe Akusztik, Rudán Joe rockénekes együttese, amit 2010 januárjában alapított. A kéttagú formációban partnere a fent is említett Tóth László. Találkozásuk tulajdonképpen véletlen, amit megkönnyített, hogy egymástól néhány utcányira laknak. Azt a megalakuláskor kitűzött célt, hogy az akusztikus duó a hangszálak karbantartására, gyakorlásra, kis örömzenélésre legyen jó, nagyon hamar túllépték. Műsorukban a klasszikus rock örökzöldjei szerepelnek, igen kreatív felfogásban, így Led Zeppelin-, Deep Purple-, Rainbow-, Kansas-, Bad Company-számok, illetve Rudán (Mobilmánia, Coda) más zenekarai által is játszott magyar zenék. A Kalapács és az Akusztika formációval és a Kormorán Memory Band három tagjával közösen Szelíd Metálosok Orchestra néven is szoktak játszani.


Rudán Joe Akusztik
2015. február 6.  (péntek)
Légó Club (1055 Budapest, Szent István krt. 15. – A Vígszínházzal szemben)
Kapunyitás: 18.00, koncertkezdés: 19.00
Belépő: 990 Ft


Képtár

  • Rudán Joe a Légó Clubban kép 40487
  • Rudán Joe a Légó Clubban kép 40497
 

 

Szólj hozzá!


Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is...

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A BAFTA díjért való versengésben is legyűrte a Bohém Rapszódia a Csillag Születiket

A 72. BAFTA-gálát 2019. február 10-én tartotta meg a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Royal Albert Hallban, amelynek keretében kiosztották az akadémia filmdíjait az Egyesült Királyságban 2018-ban bemutatott és az akadémia tagjai által legjobbnak tartott filmek és alkotóik részére.

Chester Bennington egykori zenekara nem akárkiket kért fel énekelni

A Linkin Park egykori frontembere, a 2017 júliusában meghalt Chester Bennington egykori bandája, a Grey Daze újra rögzítette a régi, még Bennington hangjával felvett anyagait – írja az NME-re hivatkozva az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek