Rudán Joe a Légó Clubban

2015. február 03.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Immáron öt éve, hogy Rudán Joe akusztikus formációjával járja az országot. Február 6-án, pénteken végre a főváros legfrekventáltabb helyén lévő friss rockszentélybe, a Légó Clubba is ellátogat.

Rudán Joe a Légó Clubban

A majdnem kétórás műsorban a legismertebb klasszikus rock nótákat és Joe korábbi zenekaraiból ismert slágereit vonultatja fel zenésztársával.  Akusztikus gitáron Tóth László kíséri, kinek neve a Ska-Pécs együttesből lehet ismerős. Az est szervezői figyelembe vették az aznapi Kalapács-koncertet is, így Rudánékat korábbi, 19.00-ás kezdéssel hallgathatja meg a nagyérdemű, hogy a másik buli után is érdeklődök időben átérhessenek. Azokat pedig, akik inkább maradnának, hajnalig tartó rockdiszkó marasztalja, a legjobb magyar és külföldi előadókkal a palettán.

A Rudán Joe Akusztik, Rudán Joe rockénekes együttese, amit 2010 januárjában alapított. A kéttagú formációban partnere a fent is említett Tóth László. Találkozásuk tulajdonképpen véletlen, amit megkönnyített, hogy egymástól néhány utcányira laknak. Azt a megalakuláskor kitűzött célt, hogy az akusztikus duó a hangszálak karbantartására, gyakorlásra, kis örömzenélésre legyen jó, nagyon hamar túllépték. Műsorukban a klasszikus rock örökzöldjei szerepelnek, igen kreatív felfogásban, így Led Zeppelin-, Deep Purple-, Rainbow-, Kansas-, Bad Company-számok, illetve Rudán (Mobilmánia, Coda) más zenekarai által is játszott magyar zenék. A Kalapács és az Akusztika formációval és a Kormorán Memory Band három tagjával közösen Szelíd Metálosok Orchestra néven is szoktak játszani.


Rudán Joe Akusztik
2015. február 6.  (péntek)
Légó Club (1055 Budapest, Szent István krt. 15. – A Vígszínházzal szemben)
Kapunyitás: 18.00, koncertkezdés: 19.00
Belépő: 990 Ft


Képtár

  • Rudán Joe a Légó Clubban kép 40487
  • Rudán Joe a Légó Clubban kép 40497
 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek