Senki kedvéért sem fékeznek – jön az új ROAD album

2021/05/10  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

"Több, mint 3 éve jelent meg a legutóbbi stúdióalbumunk, közben feje tetejére állt a világ és a mai napig nem találja az emberiség az origóját! Persze azért nálunk is betalált párszor az övön aluli szemfényvesztés, de nem picsogtunk! Akkor sem, most sem! Cserébe csináltunk egy jó lemezt" – mondják.

Senki kedvéért sem fékeznek – jön az új ROAD album

Elkészült a Road legfrissebb nagylemeze, a 2018-as "A tökéletesség hibája" album utódja június 11-én fog megjelenni "Senki kedvéért nem fékezünk" címmel. Vasárnap új videóklippel is jelentkeztek, az "Igazi testvér"-ben hallhatjuk először a zenekar új dobosát.

"Tudjuk azt, hogy a világ nélkülünk is forog tovább, de ha már itt vagyunk, azon vagyunk hogy legyen ez velünk még szédítőbb! Nem kell a mellébeszélés, olyat akarunk, mint amilyen egyébként is! Életszerűt! Egyszerre édes meg sós, csípős és félig átsült, kicsit véres, kicsit nyers, kicsit új, de nagyon a miénk! 

Nem kérdezősködünk feleslegesen, és ha csak azt akarják, bármit elhiszünk! Csak megállítani ne akarjon bennünket senki! Mert mi erre esküszünk! Egy eszement száguldozás a pillanatnyi élményeket hajszoló önzőségeink sztrádáján!

Ez az út, a MI életünk és SENKI KEDVÉÉRT NEM FÉKEZÜNK!" – kommentálta a klippremiert a zenekar.

Ami meg az élő zenét illeti: reményei(n)k szerint a fotón megjelölt helyen és időpontban!

 

 

road, klippremier, új album, A tökéletesség hibája

 

 

Szólj hozzá!


A Kalákáról szóló film igazi kalákában készült – egész estés doku az idén 55 éve alakult együttesről

A Kalákáról szóló film igazi kalákában készült...

A Kaláka: A Kárpátoktól a Karib-tengerig című alkotás premierje június 14-én, a veszprémi Magyar Mozgókép Fesztiválon lesz, a filmbemutatót...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Annyi pénz gyűlt össze, hogy Tompos Kátya akár egy drágább kezelést is kaphat

Ezt Hrutka Róbert, Kátya közeli barátja és zenészkollégája mondta a Storynak. A zenész nemcsak a jótékonysági est egyik fellépője volt, hanem az egész esemény zenei rendezője és szervezője is.

Irigy Hónaljmirigy Békáson – hakni vagy koncert?

Mire tombol, aki az IHM által játszott zenére tombol? A nagyérdemű ezúttal Csobánka téren tombolt – a békásmegyeri gyermeknapon.
Új koncertek