Senki kedvéért sem fékeznek – jön az új ROAD album

2021/05/10  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

"Több, mint 3 éve jelent meg a legutóbbi stúdióalbumunk, közben feje tetejére állt a világ és a mai napig nem találja az emberiség az origóját! Persze azért nálunk is betalált párszor az övön aluli szemfényvesztés, de nem picsogtunk! Akkor sem, most sem! Cserébe csináltunk egy jó lemezt" – mondják.

Senki kedvéért sem fékeznek – jön az új ROAD album

Elkészült a Road legfrissebb nagylemeze, a 2018-as "A tökéletesség hibája" album utódja június 11-én fog megjelenni "Senki kedvéért nem fékezünk" címmel. Vasárnap új videóklippel is jelentkeztek, az "Igazi testvér"-ben hallhatjuk először a zenekar új dobosát.

"Tudjuk azt, hogy a világ nélkülünk is forog tovább, de ha már itt vagyunk, azon vagyunk hogy legyen ez velünk még szédítőbb! Nem kell a mellébeszélés, olyat akarunk, mint amilyen egyébként is! Életszerűt! Egyszerre édes meg sós, csípős és félig átsült, kicsit véres, kicsit nyers, kicsit új, de nagyon a miénk! 

Nem kérdezősködünk feleslegesen, és ha csak azt akarják, bármit elhiszünk! Csak megállítani ne akarjon bennünket senki! Mert mi erre esküszünk! Egy eszement száguldozás a pillanatnyi élményeket hajszoló önzőségeink sztrádáján!

Ez az út, a MI életünk és SENKI KEDVÉÉRT NEM FÉKEZÜNK!" – kommentálta a klippremiert a zenekar.

Ami meg az élő zenét illeti: reményei(n)k szerint a fotón megjelölt helyen és időpontban!

 

 

road, klippremier, új album, A tökéletesség hibája

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest