Sidi átigazolt a Tankcsapdába, de a Zanzibár köszöni, jól van!

2015. július 09.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az utóbbi időben kevesebbet hallunk a 16 éves a Zanzibárról, ritkábban koncerteznek és jelennek meg a médiában de az élet azért nem állt meg: folyik az aktív alkotó munka és születőben vannak az új zenék.

zanzibár

A közelmúltban a személyi változások határozták meg az alaphangulatot. Sidi ugyan átigazolt a Tankcsapdába de ettől a ténytől nem törtek össze, tovább zenélnek és élnek. Mondhatni a csapat visszarendeződött, már ami a tagokat illeti, és egy fő kitételével az eredeti, első felállásban muzsikálnak tovább.

Folyamatosan készülnek a dalok, amelyből már egy kis ízelítő a világhálón látható, hallható a Ha ennyi kell című szerzemény.

S csak ez év végéig kell türelmesnek lennünk, akkorra várható az új album, a hasonszőrű rockos további zenékkel.

 

Teljes a banda így is és mindenki tettre kész. Kissé visszafogottan, de indulnak a nyári koncertek, aztán az új albummal szeretnének berobbanni ismét a köztudatba. S amiben nem fog különbözni az új album az eddigiektől, az a már tőlük megszokott minőség.  Amitől más lesz az a rockosabb hangzás, a kissé nyersebb megszólalás. Továbbra is maguknak írják a dalokat, ezzel is sikerült megőrizniük azt a fajta egyediséget, őszinteséget, amit képviselnek.

A saját lemez készítése és a koncertek mellett a segítő szándék által vezérelve együtt működött a csapat egy veszprémi alapítvánnyal, így született meg a Rossz voltam tán? című dal, melyet Terecskei Rita és Körmendi Anita énekel, a stúdiómunkálatokban, hangszerelésben pedig a Zanzibár pasi részlege segített az alkotóknak.

 A nóta egy kampányfilmhez készült, melyet az eltűnt gyermekekért készítettek. 

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen különleges hangzást és stílusötvözetet. Az A38 Hajón hallgathatjuk meg a végeredményt október 11-én, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében.

Moszkva első magánkézben levő balett-társulata az Erkelben vendégeskedik

2018. november 3-án és 4-én az Erkel Színházban lép fel a Moszkvai Balett társulata, műsorukon a DON QUIJOTE és a CSIPKERÓZSIKA szerepel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek