Sidi átigazolt a Tankcsapdába, de a Zanzibár köszöni, jól van!

2015. július 09.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az utóbbi időben kevesebbet hallunk a 16 éves a Zanzibárról, ritkábban koncerteznek és jelennek meg a médiában de az élet azért nem állt meg: folyik az aktív alkotó munka és születőben vannak az új zenék.

zanzibár

A közelmúltban a személyi változások határozták meg az alaphangulatot. Sidi ugyan átigazolt a Tankcsapdába de ettől a ténytől nem törtek össze, tovább zenélnek és élnek. Mondhatni a csapat visszarendeződött, már ami a tagokat illeti, és egy fő kitételével az eredeti, első felállásban muzsikálnak tovább.

Folyamatosan készülnek a dalok, amelyből már egy kis ízelítő a világhálón látható, hallható a Ha ennyi kell című szerzemény.

S csak ez év végéig kell türelmesnek lennünk, akkorra várható az új album, a hasonszőrű rockos további zenékkel.

 

Teljes a banda így is és mindenki tettre kész. Kissé visszafogottan, de indulnak a nyári koncertek, aztán az új albummal szeretnének berobbanni ismét a köztudatba. S amiben nem fog különbözni az új album az eddigiektől, az a már tőlük megszokott minőség.  Amitől más lesz az a rockosabb hangzás, a kissé nyersebb megszólalás. Továbbra is maguknak írják a dalokat, ezzel is sikerült megőrizniük azt a fajta egyediséget, őszinteséget, amit képviselnek.

A saját lemez készítése és a koncertek mellett a segítő szándék által vezérelve együtt működött a csapat egy veszprémi alapítvánnyal, így született meg a Rossz voltam tán? című dal, melyet Terecskei Rita és Körmendi Anita énekel, a stúdiómunkálatokban, hangszerelésben pedig a Zanzibár pasi részlege segített az alkotóknak.

 A nóta egy kampányfilmhez készült, melyet az eltűnt gyermekekért készítettek. 

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Fesztiválos körutunk következő állomása Velencére vezetett, ahol az EFOTT utolsó napjának programjai között válogattunk. Kiemelt figyelmet...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Rúzsa Magdinak elege lett – a Facebook-on reagált az őt ért vádakra

"Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!" – kezdődik a posztja, és végigolvasva csak sejtéseink voltak, mi történt, de aztán beírtuk a nevét a legjobb barátunk keresőjébe...

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és a riksa használata az V. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő gyalogutakon és gyalogos övezetekben.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek