Siófokon búcsúzik a nyár: Budapest Bárral és Demjén Ferenccel

2018/08/30  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

2018-ban a Bor- és Fröccsfesztivállal búcsúztatja a nyári szezont Siófok. Augusztus 31-e és szeptember 2-a között új helyszínen, a Siófoki Nagystrandon-Plázson és még több programmal várják a látogatókat.

Siófokon búcsúzik a nyár: Budapest Bárral és Demjén Ferenccel

A Bor-és Fröccsfesztiválon a színpadi programok minden nap 16 órakor kezdődnek, így azokon a strandbelépő megváltása nélkül, ingyenesen lehet részt venni. A koncertek és a sportprogramok mellett gasztro- és kézműves standok is várják a látogatókat a Nagystrandon a 2018-as nyár utolsó nagyrendezvényén Siófokon, de a hangsúly természetesen a jó borokon lesz. Több helyi termelő és más régiók elismert borászai is saját standdal készülnek a fesztiválra.

Augusztus utolsó napján, pénteken 16 órától a Siófoki Férfi Dalkör koncertjével kezdődnek a programok a PLÁZS színpadán. Utána Egry Péter és a Mystery Gang ad fergeteges rockabilly koncertet, akiket a minden korosztály körében népszerű Budapest Bár követ 20 órától. Farkas Róbert zenekarához ezúttal Behumi Dóri, Frenk és a Quimby frontembere, Kiss Tibi csatlakozik a színpadon.

Szeptember 1-jén, szombaton a koncertek és a fröccsök mellett a sportolás is fontos szerepet kap. A PLÁZS színpadán 16 órakor zenés tornával kezdődnek a programok, a tavon pedig már 15 órától megkezdődnek a vízibicikli derby futamai. Siófok várossá avatásának 50. évfordulója tiszteletére 50 méteres távon versenyeznek majd az ötfős csapatok, a bajnokság végén pedig díjakat is osztanak a győzteseknek. Közben a színpadon az elektronikus zenén alapuló popot játszó Belau zenél majd, akiket az ország egyik legnépszerűbb énekes-dalszerzője, Demjén Ferenc követ 20 órától.

Vasárnap, szeptember 2-án a siófoki The FreakEnd Zenekar kezdi a műsort, akiket a Dalban is feltűnt eXtensive zenekar követ majd. A fesztivál utolsó napjának fő fellépője pedig Weisz Viktor lesz, aki sztárvendégeivel, Falusi Mariannal és Szabó Leslie-vel 20 órától ad nagykoncertet a PLÁZS színpadán.

 

 

Bor- és Fröccsfesztivál, Siófok, Plázs, Budapest Bár, Demjén Ferenc, nyár

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek