Szabihíd minifesztivál feltörekvő zenekarokkal

2019/06/21  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A most már hagyománnyá érett Szabihíd projekt legújabb dobása az ingyenes minifesztivál, ahol a Hangfoglaló Programban részvevő ígéretes tehetségek kapnak helyet a színpadon július 6-án.

Szabihíd minifesztivál feltörekvő zenekarokkal

A Szabihíd a Valyo - Város és Folyó Egyesület projektje, ami a köztereinkben rejlő lehetőséget mutatja meg. Egy olyan ingyenes kulturális rendezvény, amely lehetőséget ad a Szabadság híd gyalogos használatára, közelebb hozza az embereket a városi terekhez, a városhoz, és a folyóhoz. A közösségről szól, a kultúráról, a folyónkról – rólunk.

Július hatodikán a Szabihídon az ötödik évadát záró Hangfoglaló Program minifesztivált rendez, amely a hazai könnyűzene sokszínűségét hivatott megjeleníteni és ünnepelni. A program a Szabihíd szervezőinek alapgondolatához illeszkedve a zeneszerető közösségnek és a hazai zenekultúrának ajánlja ezt a napot. Amellett, hogy jó néhány produkcióval ismerkedhetünk, a Hangfoglaló Program munkatársai is jelen lesznek a rendezvényen, akik szívesen válaszolnak az esetleg felmerülő kérdésekre, de akár játszani lehet.

A fellépők közt találunk korábban támogatott, és jelenleg is felkarolt produkciókat, akikre érdemes odafigyelni.

A tervezett menetrend pedig eképpen néz ki:

14:00-14:45 - KASSANDRA
15:15-16:00 - DLRM
16:30-17:15 - OHNODY
17:45-18:30 - Néhai Bárány
19:00-20:00 - Belau
20:30-21:30 - Dope Calypso
22:00-02:00 - Silent Disco Linczényi Márkóval

A rendezvény természetesen ingyenes!

Hangfoglaló Program, NKA, Szabihíd, KASSANDRA, DLRM, Ohnody, Néhai Bárány, Belau, Dope Calypso, Linczényi Márkó

 

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek