Szívatja a parkosokat (is) a Wu-Tang Clan

2015. június 26.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Általában az a tendencia, hogy a zenekarok bazira megbecsülik a koncerteket, mert jelen pillanatban másból nem nagyon remélhetnek pénzt. Ha megnézitek, a magyar bandák nyáron ki sem szállnak a turnébuszból... Vannak azonban olyanok, akik megengedhetik maguknak, hogy magasról lesajnálják a dolgot. Mármint azt, hogy már elígérkeztek valahova... Hiszen, ha több bőr is lehúzható egy zenekarról, miért ne. Mi a klónozást javasoljuk.

Szívatja a parkosokat (is) a  Wu-Tang Clan

Ahogy böngészgetjük a kommenteket, úgy tűnik, hogy a szemüles facebookozók vették észre, hogy a klánnak a budapesti koncerttel egy időben is vannak meghirdetett időpontjai, ráadásul az egyes tagok az Instagramon is olyan infókat posztoltak, amelyek arra engedtek következtetni, hogy akkor éppen más dolguk van... Aztán Angliából is írt valaki, hogy a turnényitón sem volt ott már a fele banda...


"Hivatalos tájékoztatást szeretnénk kérni a július 7-i Wu-Tang koncertről, mert az európai turné nyitó koncertjén Londonban, csak a fél klán volt ott, és hivatalos információkból értesülve Pesten már a fele sem lesz itt... Szóval jogilag félre lettünk vezetve, mert ez nem a Wu-Tang Clan koncertje lesz, csak 4 tag: Masta Killah, GZA, U-God és Inpectah Deck performansza."

Megindult a jegyeladási cunami...

Aztán megszólalt a Park:

A napokban felröppent a hír, hogy a New York-i rapper-csapat, a Wu-Tang Clan elkövetkező európai koncertjeire, így a július 7-ei parkos bulira néhány tag nem indul el.

Azonnal - még június elején - felvettük a hír kapcsán a menedzsmenttel a kapcsolatot, de sajnos egyértelmű választ nem kaptunk a mai napig. Azt mondták, hogy néhány tag nem jön, de hogy hányan és kik, arra nem adtak választ. RZA állítólag jön és az ígéret szerint a többség itt lesz. Mint mondták, így is teljes értékű koncerttel érkezik a rapper klán, bemutatva legújabb lemezüket.

Ennek ellenére a koncertnek helyt adó Budapest Park vezetősége és a szervező partner közösen úgy döntött, hogy azok, akik ilyen bizonytalan helyzetben nem akarják megnézni a koncertet, visszaválthatják a már korábban megváltott jegyüket a vásárlás helyszínén. Akik viszont továbbra is kitartanak a Wu-Tang mellett, azok a kedvezményes – elővételes - áron vehetnek jegyet, akár a bejáratnál is.

Természetesen igyekszünk minél hamarabb pontos információt adni a koncertről, de ez sajnos nem rajtunk múlik. Köszönjük az eddigi türelmeteket és kitartásotokat.


Eddig a közlemény, utána jönnek a kommentek, amelyek javarészt a Park hozzáállását dicsérik, de hát nekik sincs oltári szükségük arra, hogy egy balul sikerült buli – nem ötszáz forintos jegyekért cserébe – lerombolja a hónapok alatt elvégzett munkát.

 

A kedvenc kommentünk egyébként ez:

Jön az egész wu-tang, ráadásul nem csak a clan, de az egész family, a guns n roses lesz az előzenekar, ne adjátok el a jegyeiteket!!!

Jobb napokat, kedves  Wu-Tang-rajongók, állítólag azért a londoni koncert sem volt semmi...

 

 


 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek