Szó szerint szórakoztató: HI-FI SHOW BUDAPESTEN

2015. november 04.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Immáron tradíció, hogy minden ősszel találkozót hirdetnek az otthoni szórakoztatás hívei, hogy megtekintsék és meghallgassák azokat az audio és video újdonságokat, amelyeket az ipar és a kereskedelem a közelgő karácsonyi vásárra kínál.

Szó szerint szórakoztató: HI-FI SHOW BUDAPESTEN

Az Audio Video Trend & Hifi Show eddig még minden esztendőben  hozott valami újat, amire rácsodálkozhattunk, és ez idén sem lesz másként. A Duna-parti Marriott szálló termeiben és az emeleti szobákban hifi erősítők és hangfalak, hazai és külföldi márkák bemutatóinak sora várja a látogatókat. Különleges audiovizuális élményben lesz része annak, aki a november 14-én, és 15-én eljön, hogy elmerüljön a zenehallgatás, a házimozi – egyszóval az otthoni szórakoztatás élményeiben.

Az idei rendezvény különlegesnek számít a kiállítások történetében, a rendezők minden idők legjobb rendezvényére készülnek. A látogatók világpremier részesei lehetnek, hiszen itt mutatkozik be első alkalommal a nagyközönség előtt egy nem kevesebb mint 1 millió dollár ( ! ) értékű magyar-amerikai high-end fejlesztés, és a kiállításon első alkalommal láthatunk Ultra HD 4K vetített képet, de itt lesznek a világ legdrágább hifi és high-end berendezései. Külön termet kapnak a legújabb EISA díjas tévé készülékek, valamint Európa legjobb szórakoztató-elektronikai berendezései, valamint idén első alkalommal egy különleges high-end autó-hifi bemutatót is várja majd a kiállításra érkezőket.

A legismertebb világmárkák mellett külön kiemelt eseménynek számít Eric Kingdon Angliából érkező szakember előadása, amit a High Res. Audio, vagyis az ultra nagyfelbontású zenehallgatás működéséről tart. Ez páratlan lehetőség a hazai audiofil közönség számára, hogy megismerje ezt a világraszóló, és egyre népszerűbbé váló korszakos fejlesztést.

A 16. Audio Video Trend és Hi-fi Show évek óta nagy fejlődésen ment keresztül. Mai helyszíne, a budapesti Hotel Marriott méltó helyet biztosít kiállítónak és látogatónak egyaránt ahhoz, hogy találkozzon a legmodernebb audio és video berendezésekkel, és megismerje azok alkalmazási lehetőségeit otthoni környezetben.


Online regisztráció esetén a látogatók 30%-os belépési kedvezménnyel látogathatják a rendezvényt, amit a www.audiovideo-trend weboldalon tudnak igényelni. A 16. AV Trend és Hifi Show akár egyfajta családi programnak is kiváló, hiszen kicsik és nagyok számára egyaránt jó szórakozást ígér, miközben felfedezhetik a jóminőségű kép és hang varázsát, aminek napjainkban egyre többen válnak rabjaivá az otthoni szórakozást kedvelők közül.


Képtár

  • Szó szerint szórakoztató: HI-FI SHOW BUDAPESTEN kép 47119
  • Szó szerint szórakoztató: HI-FI SHOW BUDAPESTEN kép 47120
  • Szó szerint szórakoztató: HI-FI SHOW BUDAPESTEN kép 47122
 

 

Szólj hozzá!


A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a visszaélésekre

A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a...

Már mi is jeleztük, hogy egyre több áldozata van az átverős jegyárusító oldalaknak. Most a zeneakadméa adott ki egy közleményt ezzel kapcsolatban.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Elárverezik Frank Sinatra hagyatékának egy részét

Elárverezik a két évtizede elhunyt Frank Sinatra és tavaly eltávozott felesége, Barbara hagyatékának egy részét, köztük filmes forgatókönyveket és ékszereket a jövő hónapban New Yorkban – tudtuk meg a Hirado.hu-tól.

1968-2018: Elvis-ünnep lesz Budapesten

Azt mindjárt leírjuk bővebben, mi történt 1968-ban, 2018-ban, közelebbről: november 17-én bazinagy Elvis-buli lesz este héttől a Liget Clubban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek