Év koncertje - szavazás

Szó szerint szórakoztató: HI-FI SHOW BUDAPESTEN

2015. november 04.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Immáron tradíció, hogy minden ősszel találkozót hirdetnek az otthoni szórakoztatás hívei, hogy megtekintsék és meghallgassák azokat az audio és video újdonságokat, amelyeket az ipar és a kereskedelem a közelgő karácsonyi vásárra kínál.

Szó szerint szórakoztató: HI-FI SHOW BUDAPESTEN

Az Audio Video Trend & Hifi Show eddig még minden esztendőben  hozott valami újat, amire rácsodálkozhattunk, és ez idén sem lesz másként. A Duna-parti Marriott szálló termeiben és az emeleti szobákban hifi erősítők és hangfalak, hazai és külföldi márkák bemutatóinak sora várja a látogatókat. Különleges audiovizuális élményben lesz része annak, aki a november 14-én, és 15-én eljön, hogy elmerüljön a zenehallgatás, a házimozi – egyszóval az otthoni szórakoztatás élményeiben.

Az idei rendezvény különlegesnek számít a kiállítások történetében, a rendezők minden idők legjobb rendezvényére készülnek. A látogatók világpremier részesei lehetnek, hiszen itt mutatkozik be első alkalommal a nagyközönség előtt egy nem kevesebb mint 1 millió dollár ( ! ) értékű magyar-amerikai high-end fejlesztés, és a kiállításon első alkalommal láthatunk Ultra HD 4K vetített képet, de itt lesznek a világ legdrágább hifi és high-end berendezései. Külön termet kapnak a legújabb EISA díjas tévé készülékek, valamint Európa legjobb szórakoztató-elektronikai berendezései, valamint idén első alkalommal egy különleges high-end autó-hifi bemutatót is várja majd a kiállításra érkezőket.

A legismertebb világmárkák mellett külön kiemelt eseménynek számít Eric Kingdon Angliából érkező szakember előadása, amit a High Res. Audio, vagyis az ultra nagyfelbontású zenehallgatás működéséről tart. Ez páratlan lehetőség a hazai audiofil közönség számára, hogy megismerje ezt a világraszóló, és egyre népszerűbbé váló korszakos fejlesztést.

A 16. Audio Video Trend és Hi-fi Show évek óta nagy fejlődésen ment keresztül. Mai helyszíne, a budapesti Hotel Marriott méltó helyet biztosít kiállítónak és látogatónak egyaránt ahhoz, hogy találkozzon a legmodernebb audio és video berendezésekkel, és megismerje azok alkalmazási lehetőségeit otthoni környezetben.


Online regisztráció esetén a látogatók 30%-os belépési kedvezménnyel látogathatják a rendezvényt, amit a www.audiovideo-trend weboldalon tudnak igényelni. A 16. AV Trend és Hifi Show akár egyfajta családi programnak is kiváló, hiszen kicsik és nagyok számára egyaránt jó szórakozást ígér, miközben felfedezhetik a jóminőségű kép és hang varázsát, aminek napjainkban egyre többen válnak rabjaivá az otthoni szórakozást kedvelők közül.


Képtár

  • Szó szerint szórakoztató: HI-FI SHOW BUDAPESTEN kép 47119
  • Szó szerint szórakoztató: HI-FI SHOW BUDAPESTEN kép 47120
  • Szó szerint szórakoztató: HI-FI SHOW BUDAPESTEN kép 47122
 

 

Szólj hozzá!


Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is...

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A BAFTA díjért való versengésben is legyűrte a Bohém Rapszódia a Csillag Születiket

A 72. BAFTA-gálát 2019. február 10-én tartotta meg a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Royal Albert Hallban, amelynek keretében kiosztották az akadémia filmdíjait az Egyesült Királyságban 2018-ban bemutatott és az akadémia tagjai által legjobbnak tartott filmek és alkotóik részére.

Chester Bennington egykori zenekara nem akárkiket kért fel énekelni

A Linkin Park egykori frontembere, a 2017 júliusában meghalt Chester Bennington egykori bandája, a Grey Daze újra rögzítette a régi, még Bennington hangjával felvett anyagait – írja az NME-re hivatkozva az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek