Szó szerint szórakoztató: HI-FI SHOW BUDAPESTEN

2015/11/04  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Immáron tradíció, hogy minden ősszel találkozót hirdetnek az otthoni szórakoztatás hívei, hogy megtekintsék és meghallgassák azokat az audio és video újdonságokat, amelyeket az ipar és a kereskedelem a közelgő karácsonyi vásárra kínál.

Szó szerint szórakoztató: HI-FI SHOW BUDAPESTEN

Az Audio Video Trend & Hifi Show eddig még minden esztendőben  hozott valami újat, amire rácsodálkozhattunk, és ez idén sem lesz másként. A Duna-parti Marriott szálló termeiben és az emeleti szobákban hifi erősítők és hangfalak, hazai és külföldi márkák bemutatóinak sora várja a látogatókat. Különleges audiovizuális élményben lesz része annak, aki a november 14-én, és 15-én eljön, hogy elmerüljön a zenehallgatás, a házimozi – egyszóval az otthoni szórakoztatás élményeiben.

Az idei rendezvény különlegesnek számít a kiállítások történetében, a rendezők minden idők legjobb rendezvényére készülnek. A látogatók világpremier részesei lehetnek, hiszen itt mutatkozik be első alkalommal a nagyközönség előtt egy nem kevesebb mint 1 millió dollár ( ! ) értékű magyar-amerikai high-end fejlesztés, és a kiállításon első alkalommal láthatunk Ultra HD 4K vetített képet, de itt lesznek a világ legdrágább hifi és high-end berendezései. Külön termet kapnak a legújabb EISA díjas tévé készülékek, valamint Európa legjobb szórakoztató-elektronikai berendezései, valamint idén első alkalommal egy különleges high-end autó-hifi bemutatót is várja majd a kiállításra érkezőket.

A legismertebb világmárkák mellett külön kiemelt eseménynek számít Eric Kingdon Angliából érkező szakember előadása, amit a High Res. Audio, vagyis az ultra nagyfelbontású zenehallgatás működéséről tart. Ez páratlan lehetőség a hazai audiofil közönség számára, hogy megismerje ezt a világraszóló, és egyre népszerűbbé váló korszakos fejlesztést.

A 16. Audio Video Trend és Hi-fi Show évek óta nagy fejlődésen ment keresztül. Mai helyszíne, a budapesti Hotel Marriott méltó helyet biztosít kiállítónak és látogatónak egyaránt ahhoz, hogy találkozzon a legmodernebb audio és video berendezésekkel, és megismerje azok alkalmazási lehetőségeit otthoni környezetben.


Online regisztráció esetén a látogatók 30%-os belépési kedvezménnyel látogathatják a rendezvényt, amit a www.audiovideo-trend weboldalon tudnak igényelni. A 16. AV Trend és Hifi Show akár egyfajta családi programnak is kiváló, hiszen kicsik és nagyok számára egyaránt jó szórakozást ígér, miközben felfedezhetik a jóminőségű kép és hang varázsát, aminek napjainkban egyre többen válnak rabjaivá az otthoni szórakozást kedvelők közül.


Képtár

  • Szó szerint szórakoztató: HI-FI SHOW BUDAPESTEN kép 47119
  • Szó szerint szórakoztató: HI-FI SHOW BUDAPESTEN kép 47120
  • Szó szerint szórakoztató: HI-FI SHOW BUDAPESTEN kép 47122
 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek