Szórakozás és koncertszínvonalú minőség: Hifi-show a Marriotban!

2014. október 14.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az idén 15. alkalommal rendezik meg a AV Trend & Hifi Show-t, amely a kezdetektől fogva a legújabb technikai eszközök bemutatásával foglalkozik, külön választva a képi és AUDIO, avagy hifi világát, vagy éppen kombinálva azt, amit aztán házimozinak nevezünk.

Szórakozás és koncertszínvonalú minőség: Hifi-show a Marriotban!

Zenét hallgatni, vagy egy izgalmas filmet nézni otthoni környezetben, jó program lehet mindenki számára. Mindez sokszor felér egy igazi koncerttel, ami akár a világ legjobb előadása is lehet, CD -én, DVD vagy Blu-ray lemezen, a legkiválóbb előadók közreműködésével. Az pedig, hogy mind ez milyen minőségben történik, teljesen személyfüggő. Van akit egyáltalán nem érdekel hogy hallja-e a magas hangokat, vagy élvezi-e a dübörgő mélyeket. Nekik teljesen mindegy, a tartalomra koncentrálnak, és ezek a sorok nem is nekik íródnak. Akik viszont odafigyelnek a részletekre, és igényes elektronikai környezetre vágynak otthonukban, minden bizonnyal felkapják a fejüket a hír hallatán, hogy idén is megrendezésre kerül Magyarország legnépszerűbb elektronikai kiállítása az Audio Video Trend & Hifi Show.

A most 15. alkalommal megrendezésre kerülő SHOW mindkét műfajból páratlan választékot kínál, sőt megkockáztatom, hogy egyedülálló lehetőséget az összehasonlításra. Szakértő kezek mutatják be, hogy melyik berendezés mit tud, és főleg azt, hogy mire való. Felesleges egy csomó pénzt kiadni valamire, ha nem fogjuk a tudását kihasználni, ugyanakkor alá sem lehet lőni a döntéssel, mert akkor soha sem leszünk elégedettek a kapott teljesítménnyel.
 
A televíziós oldalon is ugyan ez a helyzet, bár azért ez is szubjektív, és tegyük hozzá pénztárca függő, de az UHD 4K felbontás azért itt is jól felkavarta a régen nyugvó állóvizet. 
 
Ha az eddig leírtakkal sikerült felkelteni a koncert.hu olvasóinak érdeklődését a kiállítás iránt, akkor máris megérte tollat ragadni.   
 
Hogy még több kedvet csináljunk a kiállítás megtekintéséhez, el kell mondjuk, hogy a pesti Duna part a legszebb hely a belvárosban ahova érdemes egy hétvége alkalmával elsétálni. A séta mellett a Mariottban október 25-26 -án megrendezése kerülő AV Trend és Hifi Show igazi kiegészítő program amit érdemes megtekinteni. Itt hívjuk fel a figyelmet a kedvezményes belépőre ami regisztrálással vehető igénybe a www.audiovideo-trend.hu oldalon, ami 30% kedvezményt biztosít a 3000.- forintos belépőből. A kiállítás bemutatóinak minősége pedig sokszor felér egy igazi koncert hangulatával. Érdemes megtekinteni.
 
 
AV TREND & Hifi Show 
október 25-26
Hotel Marriott Budapest
V.Apáczai Csere János utca 4.
Nyitva 10-18 óráig 

 

 

Szólj hozzá!


Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A jó zsarunak új albuma jelent meg

Josh Groban szeptember 21-én adta ki nyolcadik stúdióalbumát Bridges címmel.

Andrea Bocelli és fia duettjén sírni fogtok

Ha csak egyetlen videót nézel meg ma, ez legyen az! Andrea Bocelli legújabb dalában fiával Matteoval közösen énekli Fall On Me című dalát, ami még a legkeményebb szívű zenerajongót is azonnal leveszi a lábáról.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek