Szörfdeszka és pálmafa is lesz a színpadon: Beach Boys szerdán az Arénában!

2014. november 24.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

November 26-án az Arénában 19 órakor nyitják a kapukat, nem lesz előzenekar, így a Beach Boys 20 óra körül már színpadra lép, és kétórás koncertet adnak – egyetlen rövid szünettel.

Szörfdeszka és pálmafa is lesz a színpadon: Beach Boys szerdán az Arénában!
A több mint 200 négyzetméteres színpadon igazi strandhangulatot fognak kialakítani, 10 nagy pálmafa és 8 trópusi növény mellett még szörfdeszkák is a díszlethez tartoznak, a színpad hátterét pedig egy több mint 120 négyzetméteres kivetítő adja.
 
A zenekar semmilyen luxus igényt nem adott le, nem kértek luxusautókat sem, kisbuszokkal közlekednek a városon belül. 
 
Közös öltözőt használnak, amelybe a tükrökön kívül csak kanapékat kértek. Az étkezés kapcsán sem támasztottak extra igényeket, csirke- és pulykahúsos, halas és vegetáriánus menüt szeretnének salátákkal és zöldségekkel. Italok kapcsán is csupán ásványvíz, kávé, tea, jeges tea és üdítők szerepelnek a listájukon, minimális sör és bor mennyiséggel kiegészítve.
 
A Beach Boys tagjai elkötelezett környezetvédők, lehetőség szerint újrahasznosítható anyagok felhasználását kérik, így például papírpoharakat a műanyag helyett, illetve szelektív hulladékgyűjtést.
 
A közel 40 dalt és olyan generációs himnuszokat, mint az I Get Around, Barbara Ann, Sloop John B, Good Vibration, Kokomo, Help Me, Rhonda vagy a Surfin' USA-t tartalmazó 2 órás The Beach Boys koncert november 26-án lesz látható a BudapestArénában. Jegyek még kaphatók!
 
 
A koncertről nem lehet sem audio- sem videófelvételt készíteni, erre a bejáratnál is külön figyelmeztetik majd a nézőket.
 

 

 

Szólj hozzá!


Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Meghan Markle-lal az amerikai zene is az angol királyi esküvők ősi ceremóniájának részévé válik. A szombati templomi szertartáson az amerikai...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztiválok, amelyek a legtöbbet kínálnak a legkedvezőbb áron

A ShopAlike csapata elkészítette a 2018-as európai zenei fesztiválok rangsorolását, ezzel is segítve a fesztivál rajongónak kitalálni, melyik rendezvény felel meg leginkább az igényüknek – és persze pénztárcájuknak is. Mi kiegészítettük a felsorolást a legfontosabb adatokkal és a tavalyi hangulatvideókkal.

Pünkösdi királyság a Várban és a Várkert Bazárban

Hagyományőrző és búcsújáró szokások, családi és népzenei koncertek, kézműves foglalkozások, mesterségbemutatók és gasztronómiai programok a Várban,
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek