Tavaszi zsongás a Columbus Clubban a Columbus Hajó fedélzetén!

2015. április 01.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Változatos koncertekkel folytatódik a tavasz a Columbus Clubban, melynek a Vigadó térnél horgonyzó állóhajó, a Columbus Pub és Étterem ad otthont.

Tavaszi zsongás a Columbus Clubban a Columbus Hajó fedélzetén!

A Clubba látogató vendégek az egyedülálló panoráma és a különleges környezet mellett esténként igen változatos programokat élvezhetnek. Sőt, a koncertek előtt / alatt a hajó séfje, Tobai Róbert által készített finom ételeket is kipróbálhatják a vendégek.

Áprilisban is sokszínű programokkal várja vendégeit a Columbus Club!

Április 03-án pénteken, az I Budapest avagy „Látta-e már Budapestet éjjel?” zenés-vacsorás est Iván Alexandrával és Jász Andrissal nyitja meg a hónapot a Columbus Club közönségének.

Az "I Budapest Show"-t, avagy a "Budapestről szeretettel" című duó produkciót két fiatal zenész álmodta meg 2014 tavaszán. Műsorukban a fekete-fehér filmekből jól ismert slágerek újraélednek, a "Különös éjszakát" átutazhatjuk a "Meseautó" -val és láthatjuk, hogy milyen "Gyönyörű így este Budapest". A különleges produkcióhoz ezúttal a Columbus Hajó biztosítja a lélegzetelállító hátteret és környezetet, ahol a műsort hallgatva a legszebb kilátásban gyönyörködhetnek a nézők.

A Columbus Hajó Séfje, Tobai Róbert különleges 3 fogásos menüt álmodott meg erre az igazán meghitt, de annál szórakoztatóbb estére.


Április 04-én szombaton, húsvéti koncertet tart az Antropos.hu Night szervezésében a Helyes_Beat zenekar, akik 7 fős csapatukkal friss, modern, Isten-dicsőítő gospel zenét kínálnak, magyarul! Szombati koncertjükön a Columbus állóhajón a hamarosan megjelenő második lemez dalaiból is ízelítőt adnak majd.


Április 17-én pénteken lép fel Nikodém Norbert és vendégei. Műsora egyszerre kulturális és könnyed, a Jazz-zene felidézése, újragondolása. Jelenleg Norbert egyedüli képviselője a hazai Pedal-Steel gitár Jazz-nek. A Steel gitárral több formációban játszik, rendszeresen koncertezik. Saját szerzeményeit több színházi társulás produkcióiban is hallgathatja a nagyérdemű közönség.


Április 25-én szombat este a Columbus fedélzetén a PORT.hu bemutatja: Jazz Steps Band.

A Jazz Steps Band fő törekvéseként a jazz aranykoraként ismert '30-as, '40- es évek swing korszakának máig népszerű kompozícióit eleveníti fel. A kitűnő hangszerelésekben bővelkedő swing zene mellett a 20-as, 30-as évek tradicionális dixieland világát, dinamizmusát, változatosságát, vidámságát a New Orleans-i ritmusvilággal ötvözve elevenítik fel.

A koncertek 20 órakor kezdődnek.

Egész este vacsorázási lehetőség biztosított.

Asztalfoglalás: 06-1-266-9013, sales@columbuspub.hu

Weboldal

FB oldal
 

 

Szólj hozzá!


Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de megéri elolvasni: Zerge Sziget-kisregénye

Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de...

Zergéről annyit tudnotok kell, hogy fekete öves szigetes: kevés olyan megszállottról tudunk, aki AZÓTA KINT VAN, AMIÓTA LÉTEZIK. Mármint nem a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Éljen a retró: az aranykorszakot idéző koncertek és relikviák 35 héten keresztül!

Szeptember 29-től visszatérnek a 70-es, 80-as, 90-es évek hazai kedvencei az Aréna Corner színpadára, hogy hétvégente visszahozzák nekünk az "aranykorszakot". Legalábbis zenei téren. Sztár-relikviák kiállítása, video disco és a kor legendás alakjai egy helyen.

10 dolog, amit érdemes tudni a Madách Színház új musical-jéről

2018. szeptember 21-22-23-án mutatják be a Madách új szuperprodukcióját, a Rocksuli című musicalt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek