Tavaszköszöntő beachpop-turnén a Meztelen Diplomaták

2015. március 10.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Március 16-án vidéki turnéjuk első állomásaként Pécsett, a Szenes pincében lép fel a hazai beach pop zenekar, a hawaii inget és a szörfdeszkát pucérságra és hangszerekre cserélő Meztelen Diplomaták.

Tavaszköszöntő beachpop-turnén a Meztelen Diplomaták

A Meztelen Diplomaták zenéje, akárcsak a nevük is mutatja maga az ellentétek harmóniája, olyan, mint egy képzeletbeli diplomata, aki véletlenül öltöny nélkül, meztelenül indul el a tárgyalásra. Egyszerre könnyed és könnyeden komoly: beatpop zenéjük is a nyugati part optimista életszemléletében fürdőzik, miközben az élet apró és nagy örömeit éneklik meg rejtői iróniával és rafináltsággal.

A zenekar 2009 óta hívja táncbaa  közönségétt, dalaikat két EP és a 2013-ban megjelent, Sellő Grand Hotel című nagylemez őrzi, melynek Tövisházi Ambrus volt a producere. A lemez több slágerét is rotációban játssza a Petőfi Rádió és a Class Fm, a Dánok, dánok, dánok klipjét pedig az MTV Hungary-n lehetett elcsípni.

A diplomaták már feltűntek Cipruson az International Youth Music Expón, tavaly a Kiscsillag, Péterfy Bori & Love Band, a HS7, a PUF és a Kaukázus előzenekaraként turnézták körbe az országot, nyáron pedig a Fishing On Orfű és a Bánkitó fesztivál színpadjaira is felléptek.

A zenekar nemrég jelentette meg Almát szedek című tavaszváró klipjüket kacér párnacsatával és robbanó almákkal, most pedig tavaszi turnéjukkal nyakukba veszik az országot.

 

Turnéinditó koncert:

2015. március 16. 22:00

Helyszín: Szenes Klub, Pécs, Pacsirta utca 2.

 

A turné további állomásai:

Március 27. Eger, Gödör Klub

Április 3. Kecskemét, Kilele

Április 4. Debrecen, Dharma

Április 17. Budapest, Mika Tivadar

Május 14. Szeged, Rongy kocsma


 

 

Szólj hozzá!


És akkor Zrínyi ismét kirohan...

És akkor Zrínyi ismét kirohan...

Ismét hagyományőrzők elevenítik fel Zrínyi Miklós kitörését Szigetváron a Zrínyi Napokon, amelyet idén szeptember 6. és 9. között rendeznek meg.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.

Videón rögzítették Marilyn Manson színpadi bukását

Rájár a rúd az egykoron antikrisztusnak kikiáltott Marilyn Mansonra. Az utóbbi időben folyton történik valami negatív dolog a környezetében, vagy vele, ami miatt lemondani kényszerül egy-egy koncertjét. Most sem úszta meg váratlan lelépés nélkül.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek