TOMMY CASH szombaton az A38-on

2022/04/05  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

TOMMY CASH utoljára ¥€$ c. lemezével járt Budapesten, azóta számos őrült klip, dal és fura kollab fűződik a nevéhez, a napokban pedig megjelent legújabb, Moneysutra című EP-je is. Most szombaton az őrült észt rapper végre visszatér Budapestre.

TOMMY CASH szombaton az A38-on

TOMMY CASH 2014-ben jelentette meg szürreális, kísérleti hip-hop albumát, az Euroz Dollaz Yenizt, mely bizarrságával egyből felnyitotta a füleket, az észt srác azóta a színtér koronázatlan királyává vált. Zenei univerzuma szuper furcsa és egyedi, gyakran szarkasztikus, dalaihoz pedig minden alkalommal erőteljes és meghökkentő klipek és képek társulnak. Videóit több millióan pörgetik, de a zenész, konceptuális művészre a divatvilág is felfigyelt, így már nem egy együttműködésen van túl Rick Owens-zel, legutóbbi húzása egy, a Maison Margielával kiadott cipó alakú papucs kollekció.

Április elején mutatta be Moneysutra című új EP-jét is, mely TOMMY CASH szerint az emberek közti energiákról és kollaborációkról szól.

„Az ötlet az egész mögött abból állt, hogy visszatérjek a gyökereimhez – amikor még lógott rajtam a gatya – és ahhoz a kultúrához, amit annyira szeretek, hogy végül mindenre hatással van, amit csinálok. Köszönöm az életnek, hogy hagyja, hogy ezeket az őrült dalokat csináljam” - meséli.

A Moneysutrán többek közt olyan arcok tűnnek fel, mint Diplo, Riff Raf, $uicideboy$, Bones és Eldzhey. TOMMY CASH már több ízben bizonyította Magyarországon, hogy élő showja csaknem olyan őrült és erőteljes, mint videói, most pedig itt az újabb eljövetel, 2022. április 9-én az A38 Hajón.

TOMMY CASH, A38

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest