Túl a szárnypróbálgatáson: Schwartz Dávid hasítja az eget

2016. május 07.  ·   Ajánló   ·  mmi

Mindig is nagy kérdés volt, mihez kezdenek a zenei tehetségkutatók üdvöskéi, miután véget ért a széria.... Mert a hangjuk, ugye, kevésbé valószínű, hogy rosszabb lesz, csak a megmutatkozás esélye csökken – ilyenkor dől el, hogy ki mennyire elszánt, elkötelezett, kitartó. Van, akiről sosem hallunk többet, s olyan is akad szerencsére, aki remekül megállja a helyét. Schwartz Dávid például az Illés Lajos emlékére szervezett emlékturné egyik főszereplője lesz, rövidesen első videoklipjével rukkol elő s koncertet koncertre halmozva él.

Túl a szárnypróbálgatáson: Schwartz Dávid hasítja az eget

Dávid 2008-ban vált ismertté a magyar közönség számára, amikor egy személyben adta elő a We are the world című világslágert – akik nem simerik, csak annyit: az eredetit elég sokan adják elő... – Fábry Sándor műsorában. Ezt követte a The Voice című tehetségkutató, ahol egészen a fináléig menetelt Malek Andrea mentoráltjaként, akivel azóta is szoros barátságot ápolnak és lépnek fel együtt külföldön illetve hamarosan kis hazánkban is.

Május 6-án a Kőbányai Kőrösi Csoma Sándor Kulturális Központban indult útjára az Illés Lajos emlékturné, melynek során a nagy múltú szerző és az Illés Zenekar legszebb dalai hangzanak el, elénk tárva a beat korszak hangulatát. A turné következő állomásáról beszámolunk majd.

Május 14-én Leányfalun a református templomban, május 15-én pedig Dunaharasztiban a Laffert Kúria falai között csendül fel Robert Ray amerikai zeneszerző Gospel Mass című műve, melyet eddig csak Bécsben hallhatott Dávidtól és Malek Andreától a nagyérdemű. A szólisták most is ők lesznek, közreműködik az Octovoice Énekegyüttes valamint az Ott Rezső Band.

Május 27-én a szentendrei PMK színháztermében debütál majd Dávid első dalának hivatalos videoklipje, melyet Turáni Gergely rendezett. Egy igazán mély üzenetű történettel mutatják be a csoda fogalmát, a kitartás, a bátorság és a remény jelenésével karöltve. Az esten fellép többek között Zalatnay Sarolta, Csondor Kata, Lelkes Reny és Eszes Viktória is, akikkel Dávid nagyon jó barátságot ápol.

Május 28-án az Orfeumba a Pesti Mulatóba várják a nagyérdeműt, hiszen a nagysikerű Night Fever est keretein belül Nádor Dávid és Lelkes Reny társaságában ismét egy mindent megmozgató produkció lesz látható/hallható.

Június 11-én a szentendrei Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpontban kerül megrendezésre a Hol jár az eszem című romantikus est, melyen Tempfli Erik lesz Dávid kísérője zongorán. Aki hallotta a tavalyi Hét Múzsa Éjszakája című előadói estet, az ismét egy nagy lélekhullámvasútra számíthat. Letisztult üzenetek, új köntösbe bújtatva, új értelmet nyert dalok várják a feltöltődni vágyókat egy meghitt hangulatú nyár esti koncerten.

Szerintünk ez sem kevés, de aki bővebb információt szeretne, az a Facebookon hozzájuthat.

Hajrá, fiú! :)


Képtár

  • Túl a szárnypróbálgatáson: Schwartz Dávid hasítja az eget kép 50497
  • Túl a szárnypróbálgatáson: Schwartz Dávid hasítja az eget kép 50498
  • Túl a szárnypróbálgatáson: Schwartz Dávid hasítja az eget kép 50499
 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek