Új helyszínen a pesti Oktoberfest!

2014. szeptember 15.  ·   Ajánló   ·  MTI, koncert.hu

Új helyszínen, a Városligeti Műjégpályán várja a sörök és a fesztiválhangulat szerelmeseit a második budapesti Oktoberfest október 9. és 12. között

Új helyszínen a pesti Oktoberfest!

Aszervezők azt ígérik, hogy nemcsak müncheni, illetve egyéb német söröket, hanem magyar kézműves termékeket, egzotikus országok söreit és sörös ételeket, sőt különleges sör- és pálinkazselét is kóstolhatnak a háromnapos programsorozat látogatói.

A gasztronómiai élvezetek mellett a kultúra is szerepet kap a világhírű müncheni fesztivál mintájára megrendezett II. Oktoberfesten: a Színházak Főutcáján hat színház kínál előadásokat.

Összesen mintegy tízezer négyzetméternyi területet fed be sátraival az idei Oktoberfest, amelyen , sramliszínpaddal, kalandparkkal és autós show-val is várják a vendégeket.

A koncertek fellépői: Geszti Péter és a Gringó Sztár, Beatrice, Fenyő Miklós, Csepregi Éva, Animal Cannibals, Korda György és Balázs Klári.


 

 

Szólj hozzá!


Mennyire Balaton? Nagyon!

Mennyire Balaton? Nagyon!

A Pünkösdi nyitóhétvégével hivatalosan is elrajtol a 6. MOL Nagyon Balaton, a májustól-októberig átfogó, nagyfesztiválokat, kulturális...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Fekete Zaj fesztivál újra a régi helyen!

Ismét megrendezik a Fekete Zaj Fesztivált a Mátrában. A hazai és nemzetközi alternatív/underground előadókra épülő eseményt több év szünet után augusztus 17. és 19. között újra az időközben felújított régi helyszínen, a mátrafüredi Sástó mellett tartják meg.

Gyászol a magyar underground

Meghalt Magyar Péter az Európa Kiadó és a Balaton zenekarok egykori dobosa – tette közzé a szomorú hírt a Zoom.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek