Új helyszínen a pesti Oktoberfest!

2014. szeptember 15.  ·   Ajánló   ·  MTI, koncert.hu

Új helyszínen, a Városligeti Műjégpályán várja a sörök és a fesztiválhangulat szerelmeseit a második budapesti Oktoberfest október 9. és 12. között

Új helyszínen a pesti Oktoberfest!

Aszervezők azt ígérik, hogy nemcsak müncheni, illetve egyéb német söröket, hanem magyar kézműves termékeket, egzotikus országok söreit és sörös ételeket, sőt különleges sör- és pálinkazselét is kóstolhatnak a háromnapos programsorozat látogatói.

A gasztronómiai élvezetek mellett a kultúra is szerepet kap a világhírű müncheni fesztivál mintájára megrendezett II. Oktoberfesten: a Színházak Főutcáján hat színház kínál előadásokat.

Összesen mintegy tízezer négyzetméternyi területet fed be sátraival az idei Oktoberfest, amelyen , sramliszínpaddal, kalandparkkal és autós show-val is várják a vendégeket.

A koncertek fellépői: Geszti Péter és a Gringó Sztár, Beatrice, Fenyő Miklós, Csepregi Éva, Animal Cannibals, Korda György és Balázs Klári.


 

 

Szólj hozzá!


Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

A zenekar különleges kiadványokkal hálálja meg a rajongók szeretetét: egy születésnapi koncert CD/DVD-vel, valamint a "45" című jubileumi album...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a vendégük: Szörényi Levente.

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek