Új helyszínen a pesti Oktoberfest!

2014. szeptember 15.  ·   Ajánló   ·  MTI, koncert.hu

Új helyszínen, a Városligeti Műjégpályán várja a sörök és a fesztiválhangulat szerelmeseit a második budapesti Oktoberfest október 9. és 12. között

Új helyszínen a pesti Oktoberfest!

Aszervezők azt ígérik, hogy nemcsak müncheni, illetve egyéb német söröket, hanem magyar kézműves termékeket, egzotikus országok söreit és sörös ételeket, sőt különleges sör- és pálinkazselét is kóstolhatnak a háromnapos programsorozat látogatói.

A gasztronómiai élvezetek mellett a kultúra is szerepet kap a világhírű müncheni fesztivál mintájára megrendezett II. Oktoberfesten: a Színházak Főutcáján hat színház kínál előadásokat.

Összesen mintegy tízezer négyzetméternyi területet fed be sátraival az idei Oktoberfest, amelyen , sramliszínpaddal, kalandparkkal és autós show-val is várják a vendégeket.

A koncertek fellépői: Geszti Péter és a Gringó Sztár, Beatrice, Fenyő Miklós, Csepregi Éva, Animal Cannibals, Korda György és Balázs Klári.


 

 

Szólj hozzá!


John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve visszatér a mozikba

John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve...

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent CD-n és DVD-n.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek