Új helyszínen a pesti Oktoberfest!

2014. szeptember 15.  ·   Ajánló   ·  MTI, koncert.hu

Új helyszínen, a Városligeti Műjégpályán várja a sörök és a fesztiválhangulat szerelmeseit a második budapesti Oktoberfest október 9. és 12. között

Új helyszínen a pesti Oktoberfest!

Aszervezők azt ígérik, hogy nemcsak müncheni, illetve egyéb német söröket, hanem magyar kézműves termékeket, egzotikus országok söreit és sörös ételeket, sőt különleges sör- és pálinkazselét is kóstolhatnak a háromnapos programsorozat látogatói.

A gasztronómiai élvezetek mellett a kultúra is szerepet kap a világhírű müncheni fesztivál mintájára megrendezett II. Oktoberfesten: a Színházak Főutcáján hat színház kínál előadásokat.

Összesen mintegy tízezer négyzetméternyi területet fed be sátraival az idei Oktoberfest, amelyen , sramliszínpaddal, kalandparkkal és autós show-val is várják a vendégeket.

A koncertek fellépői: Geszti Péter és a Gringó Sztár, Beatrice, Fenyő Miklós, Csepregi Éva, Animal Cannibals, Korda György és Balázs Klári.


 

 

Szólj hozzá!


Újabb zenész halt meg klipforgatás közben

Újabb zenész halt meg klipforgatás közben

A Blikk értesülése szerint a Texas állambeli Houstonban halálos lövés érte Justin Carter country zenészt. A 35 éves férfit saját fegyvere...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Blues for Jenő – összefogás-koncert lesz a Kobuciban Fekete Jenőért

A hazai blues talán legnagyobb hatású előadója,Fekete Jenő nemrég elkeseredett posztot tett közzé: gerincproblémái miatt hónapokig nem tud fellépni, így komoly anyagi nehézségei támadtak, hiszen a koncertezés jelenti számára az egyetlen bevételi forrást. Mivel segíthetnének a zenésztársak, ha nem a zenéléssel...

Ingyenes Demjén Ferenc, Magna Cum Laude és Supernem koncertekkel nyit a Plázs!

Alig két hónap, és nyit Siófok legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelye, a Plázs, ahol idén fellép többek közt Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude, a Halott Pénz és Majka is.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek