VHK: 40 éves jubileumi koncert a Sexepillel

2015. május 26.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Jubileumi évet kezdett meg idén a Vágtázó Halottkémek zenekar. A legendás banda immáron 40 éve varázsolja el a közönséget pszichedelikus, földöntúli zenéjével, hűséges rajongóit pedig egy különleges koncerttel ajándékozza meg június 5-én. A Barba Negra Track-ben izgalmas látványvilággal várja majd a nagyérdeműt a csapat, speciális vendégként pedig a Sexepil is színpadra lép az est folyamán.

VHK: 40 éves jubileumi koncert a Sexepillel

„A mai társadalomban az emberek majdnem mind tetszhalottak, a külvilág engedelmes rabszolgái, takaréklángon működnek. Igazából csak azt teljesítik, amit elvárnak tőlük, és nem igazán avatkoznak bele semmibe. Erre utalt a halottkémek elnevezés. Azt szerettem volna elérni, hogy megjelenjen bennük is az őserő, az életerő, így száz százalékon égjenek. A vágtázás ezt testesíti meg. Ez egy végtelennel összefüggő állapot, szenvedélyes, magasfeszültségű odaadás, amely összekapcsolódik az ősi világgal, az átélés teljességével is.” – nyilatkozta Grandpierre Attila a zenekar filozófiájáról és a névválasztásról.


 

 

Szólj hozzá!


Palkonyának már van saját hangja!

Palkonyának már van saját hangja!

Az Irie Maffia vezetője, Élő Márton, a Zing Burger alapítója, Susánszky Ádám és a palkonyai borász, Haraszti Ferenc összeálltak, hogy egy, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lementünk hídba: a Szabihíd zenés programjai

A Szabadság hidat a mostani hétvége urán 21-22-én, 28-29-én és augusztus 4-5-én zárják le, ahol ezeken a napokon a kulturális programokat tartanak. Itt a programlista!

A csupaszív amerikai és a megszeppent skót világsztár is elégedetten távozott Veszprémből

Két igazán szerethető énekes, két tökéletes koncert, és végre esőmentes fesztivál-élmény a csütörtöki napunk története, ahol még egy rögtönzött táncverseny, és egy elfelejtett dalszöveg részlet is belefért a produkcióba.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek