Violetta Live - Lesz egy negyedik koncert is

2015/03/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Egy negyedik Violetta Live koncertet is rendeznek Budapesten a nagy érdeklődés miatt. A Disney tévécsatornán futó sorozat főszereplője, Martina Stoessel és társai augusztus 29-én és 30-án két alkalommal lépnek fel a Papp László Budapest Sportarénában.

Violetta Live - Lesz egy negyedik koncert is

A Violetta Live című koncerten a Disney tévécsatornán futó sorozat sztárjai lépnek fel: a Violettát alakító Martina Stoessel, Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimiento (Broduey), Alba Rico Navarro (Naty), valamint Ruggero Pascquarelli (Federico). A szereplők a Violetta sorozat 1. és 2. évadának slágereit adják elő, és hallható lesz a 3. évadból az En Gira is. A 2015-ös turné során a csapat 11 európai ország 24 városában összesen 95 koncertet ad.

 A show-t egy kilenctagú tánccsoport egészíti ki és egy öttagú zenei együttes kíséri. A produkciót látványos díszletek, világítás és koreográfia jellemzi. A Violetta Live-ban 240 négyzetméteres HD LED rendszert, három mozgó, hajlított LED képernyőt, vizuális effekteket, hó- és konfettiágyúkat, tűzijátékot használnak, az előadók időnként a közönség felett repkednek. Tíz kamion szállítja a koncert felszerelését a turné különböző állomásai között.

A tévésorozat szereplői a 2013-2014-es évadban már koncerteznek a produkcióval. A Violetta In Concert keretében mintegy egymillió jegy kelt el a több mint 200 előadásra tizenkét országban. A turnét egy koncertfilm bemutatója követte.

A harmadik televíziós évadjánál járó Violetta az első gyerek-szappanoperának nevezett produkció, amely egy tinédzser hölgy, Violetta életének fordulatait mutatja be. A történet szerint a főhős többéves európai tartózkodása után tér vissza szülővárosába, Buenos Airesbe, ahol énekkel és tánccal győzi le az útjába kerülő kihívásokat. A 15 nyelvre lefordított Violetta több mint 40 millió nézőt vonzott 2014 áprilisa és júniusa között, a 6-14 éves lányok kedvencévé vált Franciaországban, Olaszországban, Lengyelországban és Spanyolországban is.

Budapesten a délutáni koncertek augusztus 29-én és 30-án 14 óra 30 perckor, az estiek 19 óra 30 perckor kezdődnek. A műsor másfél órás, szünet nélkül.

 


 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek