Viszlát, Track, helló, Barba Negra!

2014/09/24  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Szeptember 23-án beköszöntött a csillagászati ősz, ami egyet jelent azzal, hogy a szabadtéri szórakozóhelyek lassan lehúzzák rolóikat, helyüket a klubszezon váltja fel. Így lesz ez az idén első nyarát záró Barba Negra Track esetében is, de a Barba Negra Music Club idén már szeptember 27-én megnyitja a kapuit.

Viszlát, Track, helló, Barba Negra!

Az alábbiakban a szervezők közleményéből idézünk:

"Elvárások nélkül vágtunk bele a Track első szezonjába. A hónapok alatt megismertük a területet és felmértük, mik azok a dolgok, amiket építeni kell még. Figyeltük a közönség és az együttesek reakcióját, véleményét. Bár a 2014-es év nyári időszakával nagyon kevés ember lehet teljesen elégedett (hisz soha nem látott időjárási szélsőségekkel szembesültünk), remek irányadás számunkra ez a szezon, amiből rengeteget tudunk építeni, fejlődni. Az időjárás és egyéb külső tényezőktől eltekintve nem rosszak a számok... Ami biztos: a Track 2015. április 29-én nyitja meg majd újra kapuit!"

A Barba Negrában lesznek olyan fellépők, akikeddig  még soha nem jártak ott (Depresszió, Sex Action, Zanzibar stb.). A nélkülözhetetlen lemezbemutatók és születésnapok mellett egy különleges turnéállomás is nálunk honol majd, valamint külföldi produkciók is megtalálhatóak lesznek a kínálatban. A sport idén sem marad el (Thai Boksz Gála), és a 3-dik évben is otthont adunk a jótékonyságnak is (Jobb velünk a világ). Szilveszterkor az ország legnagyobb bulija talán pont a Barba Negrában lesz...

Programbontás 2014:

Szept. 27.: Alestorm, Brainstorm, Crimson Shadows, Troldhaugen
Szept. 28.: In Flames, Wovenwar, While She Sleeps

Okt. 4.: Firkin Örömkoncert (6. Születésnap)
Okt. 10.: Zanzibar
Okt. 11.: Zorall
Okt. 17.: Kiss Forever Band
Okt. 18.: Edda
Okt. 22.: Kowalsky Meg A Vega
Okt. 23.: Mobilmánia, sztárvendég: Vikidál Gyula
Okt. 24.: Supernem
Okt. 25.: Hooligans
Okt. 31.: Paddy and the Rats Halloween

Nov. 1.: Sex Action, Junkies
Nov. 6.: D-A-D
Nov. 7.: Lord
Nov. 8.: Keep Wiseman Alive VIII: Wisdom
Nov. 14.: Sing Sing
Nov. 15.: Black-Out
Nov. 28-29.: Tankcsapda duplakoncert

Dec. 6.: Parkway Drive, Heaven Shall Burn, Carnifex, Northlane
Dec. 13.: Alvin és a Mókusok
Dec. 20.: Depresszió lemezbemutató, Rómeó Vérzik, Insane
Dec. 26.: Boom Boom Karácsonyi Koncert
Dec. 27.: ROAD
Dec. 28.: Majka & Curtis Live


Képtár

  • Viszlát, Track, helló, Barba Negra! kép 36287
 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek