Vodka minden mennyiségben: óévbúcsúztató fesztivál a Vajdahunyadvárban Kikivel

2015/12/21  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Év végi gasztronómiai különlegességekkel, malacsütéssel, forraltbor sétánnyal, vodka különlegességekkel, koncertekkel és gyerekprogramokkal várják a látogatókat a Városligetbe az év utolsó napjaiban az ingyenes óévbúcsúztató fesztiválra. A rendezvény első napján torkos előszilveszterrel készülnek 50%-os kedvezményekkel.

Vodka minden mennyiségben: óévbúcsúztató fesztivál a Vajdahunyadvárban Kikivel

Rendhagyó ingyenes Óévbúcsúztató Fesztivált szerveznek 2015. december 29-30-31-én a Vajdahunyadvárba. A rendezők célkitűzése bemutatni a szilveszteri hagyományokat, és felsorakoztatni az év végi gasztronómiai különlegességeket. A rendezvény vendégországa Oroszország, vendég eseménye pedig a Vodka Show Budapest.

"Több, mint 30 fajta vodkát kóstolhatnak a résztvevők mindezt kiegészítve az orosz konyha különlegességeivel. Természetesen a magyar ételek is előtérbe kerülnek az eseményen. Lesz malacsütés, újévi káposztaleves, streetfood udvar, pálinka terasz, forraltbor sétány, neves hazai pezsgők és még megannyi finom különlegesség" - mondta Necz István főszervező.

Az Óévbúcsúztató Fesztivál első napján a szervezők Torkos Előszilveszterrel készülnek, ahol 50%-os áron lesznek megkóstolhatóak a legfinomabb fogások.

December 30-án megszervezésre kerül Budapest legnagyobb ingyenes előszilveszteri partyja, ahol Dj Dominique és az első emelet frontembere, Kiki idézi fel a régmúlt nagy slágereit.

Szilveszter napja, azaz december 31-e az egész családnak szóló álarcosbál lesz. A gyermekek elkészítheti ingyenesen saját maszkjaikat és malacsimogatóval és megannyi kézműves foglalkozással is készülünk.

A rendezvény látogatása ingyenes!


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek