Zene naplementéhez: nappali teraszbulik az A38-on

2024/05/09  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Keddtől vasárnapig 17:00 és 22:00 óra között különböző elektronikus zenei bulisorozatok diktálják a tempót innentől fogva egészen októberig.

Fotó: Gündüz Attila - kellegy.hu

A heti tematika:

Kedd: Tuesday Madness

Keddenként a Truesounds Music és a Zenebona Records hétköznapi bulija, a Tuesday Madness foglalja el az orrteraszt. Organic, deep, progressive, melodic house és techno ritmusok várják a már hét elején bulizni vágyókat.

Szerda: Hot Spot

Félúton a hétvége felé a Hot Spot tekeri fel hangerőt a Next Level jóvoltából. Trap, melodic riddim, future bass, bass house, dnb, riddim, dubstep és társaik gondoskodnak a hangulatról.

Csütörtök: Fine Selection

A Fine Selection mára már az egyik meghatározó eleme Budapest színes elektronikus zenei szcénájának. Csütörtökönként a zeneileg underground house & minimal vonalra fókuszáló bulisorozat olyan hazai es külföldi zenészeket vonultat fel, mint például, Monoclick, Electric Boutique, Robert Dobak, Jaffa Surfa és Attic Ears.

Péntek: Bladerunnaz Friday

Péntekenként a dallamos drum & bass rajongói találják meg a kedvenceiket a Bladerunnaz Friday sorozatában, ahol régi és új dallamok is egyaránt helyet kapnak. 

Havonta egyszer szombaton: Lick the Click! 

Idén havi rendszerességgel érkezik a Lick the Click! szombat délutánonként. Egyszerre két helyszínen, az orrteraszon és a tetőteraszon is lehetőség van a hétvégi lazulásra. Biztoskezű rezidensek, hazai és nemzetközi vendég DJ-k a főként house és techno világából a Lick The Click és a LavaLava csapatok szűrőjén keresztül. Első menet: május 11.

Havonta egyszer vasárnap: House of Bass

Havi egy vasárnap az orrteraszon a House of Bass pörgeti a house ütemeket. A zenei  felhozatalban jelentős szerepet kapnak a bass house, tech house és bassline, de felcsendülhetnek afro és deep dallamok is. Első forduló: május 12.

 

Minden második vasárnap - Lidokain Klub

Ezeken a napokon a Lidokain Klub teszi a pontot a hétre Naga és Peter Bernath dübörgő djzésével.

 

 

terasz, A38, nappali buli, elektronikus zene

 

 

Szólj hozzá!


Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok...

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Új koncertek