Menopauza 1170x180

Zene naplementéhez: nappali teraszbulik az A38-on

2024/05/09  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Keddtől vasárnapig 17:00 és 22:00 óra között különböző elektronikus zenei bulisorozatok diktálják a tempót innentől fogva egészen októberig.

Fotó: Gündüz Attila - kellegy.hu

A heti tematika:

Kedd: Tuesday Madness

Keddenként a Truesounds Music és a Zenebona Records hétköznapi bulija, a Tuesday Madness foglalja el az orrteraszt. Organic, deep, progressive, melodic house és techno ritmusok várják a már hét elején bulizni vágyókat.

Szerda: Hot Spot

Félúton a hétvége felé a Hot Spot tekeri fel hangerőt a Next Level jóvoltából. Trap, melodic riddim, future bass, bass house, dnb, riddim, dubstep és társaik gondoskodnak a hangulatról.

Csütörtök: Fine Selection

A Fine Selection mára már az egyik meghatározó eleme Budapest színes elektronikus zenei szcénájának. Csütörtökönként a zeneileg underground house & minimal vonalra fókuszáló bulisorozat olyan hazai es külföldi zenészeket vonultat fel, mint például, Monoclick, Electric Boutique, Robert Dobak, Jaffa Surfa és Attic Ears.

Péntek: Bladerunnaz Friday

Péntekenként a dallamos drum & bass rajongói találják meg a kedvenceiket a Bladerunnaz Friday sorozatában, ahol régi és új dallamok is egyaránt helyet kapnak. 

Havonta egyszer szombaton: Lick the Click! 

Idén havi rendszerességgel érkezik a Lick the Click! szombat délutánonként. Egyszerre két helyszínen, az orrteraszon és a tetőteraszon is lehetőség van a hétvégi lazulásra. Biztoskezű rezidensek, hazai és nemzetközi vendég DJ-k a főként house és techno világából a Lick The Click és a LavaLava csapatok szűrőjén keresztül. Első menet: május 11.

Havonta egyszer vasárnap: House of Bass

Havi egy vasárnap az orrteraszon a House of Bass pörgeti a house ütemeket. A zenei  felhozatalban jelentős szerepet kapnak a bass house, tech house és bassline, de felcsendülhetnek afro és deep dallamok is. Első forduló: május 12.

 

Minden második vasárnap - Lidokain Klub

Ezeken a napokon a Lidokain Klub teszi a pontot a hétre Naga és Peter Bernath dübörgő djzésével.

 

 

terasz, A38, nappali buli, elektronikus zene

 

 

Szólj hozzá!


Rippl-Rónai Párizsban, avagy hogy kerül a Danubia Zenekar a Nemzeti Galériába?

Rippl-Rónai Párizsban, avagy hogy kerül a Danubia...

Zenei-képzőművészeti sorozat indult a Zene ünnepén a Magyar Nemzeti Galériában a Danubia Zenekar közreműködésével, melynek keretén belül...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.
Új koncertek