7 Vezér várja a klipversenybe nevező produkciókat!

2016/05/05  ·   Általános   ·  Labancz Andrea

A 7 Vezér című műsorában klipversenyt hirdetett a Sláger TV, amelyre július 31-ig várják a fiatal, feltörekvő előadók és zenekarok jelentkezését. Az alkotások közül a szakmai zsűri a nézők segítségével választja majd ki a győztest. A legsikeresebb klipeket a jövőben csatornán is láthatják majd a nézők, a nyertesnek pedig segít elkészíteni a következő, profi videót is.

7 Vezér várja a klipversenybe nevező produkciókat!

Mitől jó egy klip? Czutor Zoltán, a 7 Vezér című toplista műsorának házigazdája szerint attól, hogy „ott ragadsz a képernyő előtt, mert meg akarod nézni”. A Belmondo frontembere az elmúlt években rengeteg klipet látott, ám vannak olyanok, amelyekre különösen szívesen emlékszik vissza.

„Ilyen volt a Crazy Gnarls Barkley-tól vagy Sheryl Crow-tól az All I Wanna Do, de ha még messzebbre megyünk időben, akkor mondhatnám a Sledgehammert is Peter Gabrieltől, ami vizuálisan brutális katarzis volt” – idézte fel a műsorvezető, aki úgy véli, hogy egy ötletes klip elkészítéséhez vizuális fantáziára is szükség van.

 A meghirdetett klipversenyben azok is bemutathatják tudásukat, akik bár tehetségesek és zeneileg is érzékenyek, de nincs lehetőségük eljutni a nagyobb nyilvánosság elé.

„Körülbelül 2-4 perces, zeneileg bátor, merész, érdekes és meglepő klipeket várunk a pop, a rock és a rap világából. Azonban úgy gondolom, hogy ez nem csak klipverseny, mert egy jó klip elválaszthatatlan a daltól, ezért fontos, hogy a jelentkezők zeneileg és szövegben is erős számokhoz készítsék el a videót. A vizuális koncepció tekintetében pedig engedjék szabadon a fantáziájukat. Ha esztétikailag érzékenyek, abból csak jó sülhet ki” – tanácsolta a szombatonként 14.00 órától jelentkező 7 Vezér műsorvezetője, aki az alkotások elbírálását is segíti. A nyár közepéig beérkezett videókból ugyanis a csatorna munkatársai választják majd ki azokat, amelyeket a műsorban is bemutatnak. Végül a nézői szavazatok alapján dől el, hogy melyik lesz a győztes alkotás.    

Fái András, a csatorna producere azt is elárulta, hogy miért tartották fontosnak a megmérettetést. „Hiányoznak a jó klipek! Nagyon sok színvonalas zenét nem tudunk játszani műsorainkban, mert az alkotók nem készítenek hozzá olyan videoklipet, ami művészileg és technikailag is megfelelő lenne a televíziós sugárzásra. Szeretnénk, ha ez a verseny is még jobban tudatosítaná a zenészekben és producerekben azt a gondolkodást, hogy a mai multimédiás környezetben a sikeres zenei projekthez hozzátartozik a képi megjelenítés, image.”

 

A klipeket a következő email-címre várják: 7vezer@slagertv.tv

Beküldési határidő: 2016. július 31.


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek