Beindult a magyar Hollywood: öt videoklip is debütált a hónapban

2016/04/21  ·   Általános   ·  Labancz Andrea

A The Suncity Rockets, a New Level Empire, Pápai Joci & Majka, Curtis és a Redred is új videoklippel köszöntötte a tavaszt. A dalokhoz fiatalos, lendületes, színes- szagos videók készültek, amelyek a magyar fiatalság és a ghánai kultúra kulisszái mögé engednek betekintést.

Beindult a magyar Hollywood: öt videoklip is debütált a hónapban

THE SUNCITY ROCKETS: NOW WE RUN

A The SunCity Rockets egy 2015-ben alakult, egészen friss, ropogós formáció. Az együttest négy megnyerő miskolci srác, Lovas Bence, Somody Áron, Temesvári Gergő és Veréb Tamás alapította, akik gyermekkoruk óta zenélnek együtt.
A fiúk első száma a „Now We Run”, amelyhez egy hangulatos, az együttes tagjait bemutató videó készült. A kisfilmben először egyenként, a hétköznapi életükben látjuk a srácokat. A hang és a látvány akkor válik mozgalmasabbá, amikor a bandatagok találkoznak, és a stúdióban kezdenek el együtt zenélni. A Now We Run egy vidám, pergő, slágergyanús szám, amelyhez tökéletesen passzol a könnyed videó is. Mi még elég sokáig elnéznénk őket.

Kiadó: Magneoton



NEW LEVEL EMPIRE: VALAHOL (FEAT. DENIZ)

A 2012-ben alakult New Level Empire nagy újításokkal indította az évet: öttagúra bővült az eddigi kvartett: Zola, Newl, Peti és az eddigi egyetlen hölgy, Shizuka mellett mostantól Seprényi Fanni
erősíti basszusgitár fronton a bandát.
A New Level Empire még egy meglepetéssel készült: legújabb, „Valahol” című számuk az előző „The Last One” és „Son of the Sun” daloktól eltérően magyar nyelven szól, a dal kollaborátora pedig nem más, mint a hazai rapszcéna egyik kiemelkedő alakja, Deniz.
A slágerhez készült klip a magyar fiatalság ikonikus helyszínein mutatja be az együttes tagjait: a Balaton-part, a Szigetre vezető K-híd, vidéki vasútállomások- és peronok képei mellett koncertfelvételeken keresztül elevenítik fel a nyári élményeket.

Kiadó: Elephant House



PÁPAI JOCI & MAJKA: SENKI MÁS

A sztárrapper és az énekes egy igazi nyári slágerrel készült, amelyhez egy 100%-ban túlfűtött klip készült. A videó két szerencsétlen, bohókás hős életének és álmainak kontrasztján alapul: a két lúzer alak (Pápaci Joci és Majka) zokniban és boxeralsóban rója egy polgári lakás helyiségeit, azonban egy 3D-s virtuális szemüveg segítségével egy álomdimenzióba kerülnek, amelyben gyönyörű testű lányok, népszerűség, menő ruhák, és még egyszer, gyönyörű testű és mozgású lányok várják őket.
A „Senki más” egy szerethető, ötletes, fülbemászó dal, amelyet egész biztos sokáig hallunk még idén nyáron.

Kiadó: Magneoton



CURTIS - VASÁRNAP

Majka alkotótársának legújabb klipje a napokban debütált: a magyar fenegyerek „Vasárnap” című dala komoly érzelmi témákat feszeget és az énekes mélyebb, érzékenyebb oldalát mutatja meg.
Az erdőben lévő fejfák és keresztek között játszódó melankolikus szám a magány és az elhagyatottság érzését dolgozza fel. Curtis a megszokottnál mélyebb, komolyabb szöveggel és látványvilággal készült a Vasárnaphoz. A dalhoz készült videó tegnap óta már több tízezer embert ért el, és szerintünk hamar eléri a milliós nézettséget is.

Kiadó: Magneoton



REDRED: HOW FAR

A REDRED egy egyedülálló, egzotikus formáció, amelyet M3NSA, ghánai producer / dalszerző / előadó és ELO, azaz Élő Márton, az Irie Maffia & Sena dj-je és tagja hozott létre. Céljuk, hogy az afrikai elektronikus tánczenét népszerűsítsék Magyarországon.
Első számukat találóan „Ghetto” néven adták ki, a dal a nemzetközileg elismert ghánai rapper, Sarkodie együttműködésével készült. A második single, a „Finders Keepers” is egy egzotikus vendéghangot szólaltatott meg, az Irie Maffia énekesnője, Sena jelenik meg a dalban. Harmadik kislemezük, a „How Far” Ghána függetlenségi napja alkalmából készült, és a ghánaiak által választott vezetők döntéseit vonja kétségbe, illetve gondolkozik az ország jövőjéről.
A klip Ghánában forgott és egyszerre mutatja be a szemétdombokon és romos épületeken játszó gyerekeket, a falakra rajzolt Che Guevara graffitiket és a tengerparton táncoló fiatalokat, egy szóval a
ghánai valóságot.

Kiadó: Elephant House


 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek