Menopauza 1170x180

Hány zenekarban lehet egy kiskölyök, aki mindig hátul áll? A One Direction-ben volt egy...

2017/07/05  ·   Általános   ·  Juhász Vali

Amikor 2015-ben Zayn Malik kiválásával a One Direction oszlásnak indult, mindenki arra volt kíváncsi, ki lesz a legsikeresebb szólókarriert elindító tag. Egy, a The Guardiannak adott interjúban Louis Tomlinson elismerte, hogy "bizonyos szempontból felejthető" tagnak érezte magát az együttesben.

Hány zenekarban lehet egy kiskölyök, aki mindig hátul áll? A One Direction-ben volt egy...

 

"A többiek – ott van például Niall (Niall Horan, a "szőke" - a szerk.), a legaranyosabb ember a világon. Egy boldog ír fiú, akiben nyoma sincs arroganciának és félelemnek (vele bulizott egy időben többször Palvin Barbi, most már érthető, miért - a szerk.).

Egy időben azt gondoltam, egy kicsit én is ilyen vagyok. Vagy ott van Zayn (Zayn Malik, aki legutóbb Taylor Swifttel énekelt duettet - a szerk.), ő hasonló idegrendszerű, mint én. Az első évben mi voltunk a legkevésbé magabiztosak. De neki fantasztikus hangja van, és ez mindig ott volt neki.

Liam (Liam Payne, akinek most született gyermeke egykori mentorától, Cheryl Cole-tól - a szerk.) színpadi jelenléte nagyon erős volt, csakúgy, mint Harrynek (Harry Styles, akinek új kislemezéről itt írtunk a szerk.).

És Harry nagyon jól néz ki. Liam mindent megtesz, hogy eljusson a közönséghez, táncol is akár.

És akkor ott voltam én..."

A 2010-es X-Faktoros megalakulás óta úgy érezte magát, mint a "vászoncipőt viselő kiskölyök, aki mindig hátul áll". "Soha nem énekeltem egyetlen szólót sem az X-Faktorban" - mondja Tomlinson. "Amikor minden egyes héten azt éreztem a színpadon, hogy mit teszek hozzá ehhez az egészhez???"

Nagyon tiltakozott a One Direction feloszlása ellen, mert soha nem tervezett saját szólókarriert. Mióta a zenekar felfüggesztette a működését, a többi négy tag már előrukkolt valamilyen produkcióval – különböző szintű sikerrel. Tomlinson 2016-ban Steve Aokival készített egy duettet, és most dolgozik önálló albumán. Az új dala megjelenési dátuma egyelőre titok. 

Forrás és fotók

 


 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek