Mintegy 400 millió forintot fizetett egy rajongó egy privát Take That-koncertért

2016/11/18  ·   Általános   ·  koncert.hu, MTI

Egy rajongó 1,1 millió fontot (397 millió forint) fizetett egy jótékonysági aukción, hogy a Take That brit fiúegyüttes magánkoncertet adjon neki - írta a BBC News.

Mintegy 400 millió forintot fizetett egy rajongó egy privát Take That-koncertért

A londoni Elaine Fairfax akkor tette meg győztes licitjét, amikor egy másik rajongó megduplázta az ő korábbi, 500 ezer fontos tétjét. Az aukciót a brit Radio 2 reggeli műsora élőben közvetítette. Amikor Chris Evans műsorvezető értesítette Gary Barlow-t, a Take That énekesét az eredményről, az csak ennyit tudott mondani:

"Ó, istenem!"

Az üzletasszony, aki házi kedvencekre köthető biztosításokból tett szert vagyonára, egy 45 perces koncertet kap az együttestől.

"Elmegyünk hozzád, iszunk egyet veled, készítünk pár szelfit, bemutatkozunk a szüleidnek és a barátaidnak, azt csinálunk, amit csak kérsz. A végén alig tudsz majd megszabadulni tőlünk"

– mondta Barlow.

A bevételt a Children in Need jótékonysági szervezet kapja, mely pénteken tartja éves adománygyűjtő tévéműsorát.

A Take That először ad magánkoncertet licitgyőztesnek. "Utoljára 1991-ben tettünk hasonlót, akkor a Jackie magazin számára" - emlékezett vissza Barlow. A díjat Chris Evans szervezte, néhány napja írt róla Barlow-nak egy e-mailt. A zenész felhívta az együttesből Mark Owent és Howard Donaldot, akik perceken belül rábólintottak az ötletre.


 

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek