Nem volt nagy keletje az idei Comet-gömböknek

2017/12/12  ·   Általános   ·  Labancz Andrea

2017. december 8-án adták át azt a 11 Comet gömböt a nyerteseknek, amit idén is a nagyközönség szavazott meg a szerintük arra érdemes művészeknek.

Fotó: COMET

A 2017-es Comet már a Viva TV nélkül ugyan, de így is látványos showműsor kíséretében zajlott. Műsorvezetőként ezúttal a magánéletben is egy párt alkotó Csobot Adél és Istenes Bence álltak helyt, míg a nézők szórakoztatásáról olyan előadók gondoskodtak, mint Radics Gigi, Kollányi Zsuzsi, Freddie, Kállay-Saunders András, Pápai Joci vagy a Quimby zenekar.

Bár a közönség részéről ugyanolyan nagy volt az érdeklődés, mint a korábbi években, a jelöltek/díjazottak már korántsem voltak ennyire aktívak. Szemmel láthatóan sok volt a (z igazoltan: koncert, pókerverseny) hiányzó, ez leginkább akkor volt kínos, amikor maga a nyertes sem jelent meg a színpadon.

Ettől függetlenül gratulálunk minden kategória győztesének:

  • Az év női előadója: Tóth Gabi
  • Az év férfi előadója: Majka
  • Legjobb zenekar: Wellhello
  • Legjobb klip: Kollányi Zsuzsi, Lofti Begi, Majka: Valahonnan
  • Legjobb dal: Pápai Joci/ Origo
  • Legjobb humorista: Kiss Ádám
  • Legjobb színész: Scherer Péter
  • Legjobb színésznő: Pokorny Lia
  • Legjobb social média szereplő: Istenes Bence

Ez eddig kicsit uncsi (nagyon). Az egyetlen kategória, amelynél az ember figyelme felvillanyozódott, az az ÉLETMŰ-DÍJ, ezt idén Presser Gábor kapta – és kedves gesztusként Rúzsa Magditól vehette át.

Fotó: COMET

Kiválogattunk nektek pár címet, amely a COMET-ről adott hírhez adtak, s amelyek elmondják, hogy mi a lényeg (?):

Csobot Adél dögös volt a Comet-gálán – Istenes Bence le se vette róla a kezét (Femina.hu)

Radics Gigi a Comet-gála legdögösebb sztárja volt (szintén)

Istenes legyőzte Kasza Tibit, összejött két X-faktoros énekes (Origo)

8 legjobb és legrosszabb ruha a Cometről: Fotókon a sztárszettek (Femcafe)

Ezeken – és még pár db miénkhez hasonló felsoroláson – kívül gyakorlatilag visszhangtalan maradt az esemény. Pedig mennyire jól néz ki... a díj maga.

De aki még szépen/rosszul felöltözött embereket akar nézegetni, itt lehet megteheti

Comet gála, Csobot Adél, Istenes Bence, szavazás

 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek