Óvónőnek tanul az X-Faktor énekesnője

2016/04/13  ·   Általános   ·  Labancz Andrea

Az énekesnő nem szeretné abbahagyni a zenélést, de mindenképpen szeretett volna egy ettől független szakmát is magának.

Óvónőnek tanul az X-Faktor énekesnője

Kevesen tudják, hogy az X-Faktorból megismert Kováts Vera zenei karrierje mellett iskolába is jár, óvodapedagógiát tanul Vácon egy katolikus főiskolán.

"Viszonylag könnyű a zenélés mellett csinálnom, valószínűleg más szakot vagy iskolát nem tudnék elvégezni így. Mindenképpen szerettem volna tanulni valamit, ami nem kapcsolódik közvetlenül a
zenéhez. Szempont volt, hogy tanulhassak pszichológiát, és hogy mindenképpen emberekkel foglalkozó szakmát válasszak. Szerintem egy nőnél, egy leendő anyánál alapkövetelmény, hogy szeresse a gyerekeket, és értsen is hozzájuk. Olyan alapvető dolgokat tanulunk, amit minden nőnek tudnia kellene a gyereknevelésről! Nagyon örülök, hogy ezt a szakot választottam, mert ha nem is ezzel foglalkozom majd, a saját gyerekeimnél biztosan hasznos lesz a tudásom" - mondta Kováts Vera.

Az énekesnőnek kidolgozott terve van a gyermekvállalással kapcsolatban is: 27-29 éves kora között szeretne gyereket, összesen kettőt.

"Egy lányt és egy fiút szeretnék. Örülnék, ha a kisfiú érkezne elsőnek, mert akkor tudna a hugicájára vigyázni, amikor már nagyobbak. Ez mind szép és jó, csak a bökkenő az, hogy még nem ismerem az apukájukat" - tette hozzá nevetve Vera.


 

Hogy miért kaptuk ezt a sajtóanyagot? Mi is kíváncsian várjuk, szerintünk valami lemezhez vagy koncerthez lesz köze :)


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek