Tucatnyi kamera követte a Desperadot

2017/03/13  ·   Általános   ·  Labancz Andrea

Nem hibázhatott hazánk egyik legnépszerűbb popcsapata, a Desperado, hiszen próba nélkül, első nekifutásra kellett leforgatnia legújabb videoklipjét. Az őszi Total Dance fesztiválon több mint tíz kamera figyelte minden mozdulatukat; a végeredmény március elejétől látható.

Tucatnyi kamera követte a Desperadot

 

Tavaly májusban jelentette meg legújabb, Best Of zenei albumát a többszörös platina- és aranylemezes Desperado együttes, a kijelölt töltőállomásokon megvásárolható CD-n három új szerzemény is hallható. A debreceni együttes - amely 1998-ban alakult -, másodvirágzását éli, hiszen a 2000-es évek közepén volt akkora érdeklődés irántuk, mint napjainkban. Ők pedig egy percre sem állnak meg, legújabb dobásuk pedig rendhagyó volt az ő karrierjük életében is.

„A Total Dance fesztiválon, még novemberben szerettünk volna egy olyan klipet forgatni, amely a legjobban passzol a Csak a zene kell című dalunkhoz. Az új szerzeményt DJ Szatmári feat Jucussal adjuk elő. Heteken át készítettük elő a forgatást, az egyeztetéseken kívül azonban arra nem volt lehetőségünk, hogy mindent lepróbáljunk. Szerencsére minden jól alakult, és nem csalódtunk, hiszen tízezer, önfeledten bulizó ember előtt léphettünk színpadra, akik végigtáncolták a fellépésünk” – idézte fel Zoy a forgatást.

A zenekarnak egyetlen lehetősége volt, nem hibázhatott senki, pedig a táncosokkal is a fellépés előtt nem sokkal találkoztak először. A tavaly év végi sok fellépés miatt az együttes, a vendégelőadók és a táncosok is külön készültek arra a 3,5 percre.

Az énekesnő, Gábor Betti elmondta, kíváncsian várják a klip fogadtatását, hiszen ilyen típusú kisfilmjük még nem volt és soha nem szerepeltek ennyien egy klipjükben sem.

 

A Desperado együttesről

1998-ban alakultak, a jelenlegi formáció 2000. óta dolgozik együtt. Hat nagylemezük jelent meg, amelyből négy arany- és két platinalemez lett. A „Gyere és álmodj”, a „Rajtad múlik” és a „Táncolj” című slágerük a MAHASZ listák és a Danubius Rádió toplistájának csúcsára is felkerült. Az együttes 2004-ben elnyerte a POPCORN magazin díjátadóján az - „Év kedvenc csapata” – címet, 2011-ben és 2012-ben pedig Romániában a Transylvanian Music Awards-on az – „Év legjobb popegyüttese” – címet.

 


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek