Bulvársaláta: Korda György, Benkő Dániel, Lagzi Lajcsi, Delhusa Gjon

2019/12/19  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Tízóraira egy bulvársalátát hoztunk – reméljük, Korda György jól van, csak a hajtás nagy. A retrófesztivál elnevezésű rendezvény plakátjain országszerte szerepel a neve. A 168 ÓRA által összegyűjtött hírekből válogattunk.

Bulvársaláta: Korda György, Benkő Dániel, Lagzi Lajcsi,

A nyári aggasztó hírek (állítólag rosszullett a melegtől egy koncerten) után újabb aggodalomra okot adó hírek láttak napvilágot. Korda György ugyanis most már egyre gyakrabban ülve énekel a koncertjein. Először még azt válaszolták a kíváncsiskodó kérdésekre, hogy ez a koreográfia része, de a december 7-i jubileumi koncertje után ismét egyre több találgatás látott napvilágot, hogy talán mégsincs minden annyira rendben, mert egy dal eléneklése után végig ült a koncerten.

Alig távozott el Benkő Dániel, máris a vagyonáról cikkeznek a lapok. Budai háza az egyik legelőkelőbb hegyvidéki részen található, mellette van egy svábhegyi hangstúdiója is, értékes festményeket, százezreket érő gitárokat és lantokat is birtokolt, valamint volt egy felbecsülhetetlen értékű borgyűjteménye is. Az örökség két lánygyermekét illeti majd.

Jót tett Lagzi Lajcsi. Több ajándék mellett egy egész télre elegendő fával lepte meg Lópici Gáspárt, vagyis Szilágyi Istvánt és családját. Az utca nélkülöző hírmondója adventi koszorút, több finomságot, innivalót és meleg takarót is kapott a Galambos-családtól.

Ilyenek voltunk" – írta Delhusa Gjon ahhoz az ősrégi fotójához, amit a közösségi oldalán osztott meg. A felvétel legalább 30 évvel ezelőtt, vagy még régebben készülhetett és Sylvester Stallonéval karolják át egymást.

Innen

 

Korda György legközelebb Szegeden lép fel (csatoltuk). Lagzi Lajcsi-fellépést nem találtunk a közeljövőben, talán ennek az az oka, hogy rossz híreket kapott az orvosától. Delhusa Gjon Jánkmajtison áll színpadra december 20-án. Benkő Dániel temetéséről azt nyilatkozta a párja, hogy teljesen zártkörű lesz.

 

 

bulvár, Korda György, Benkő Dániel, Lagzi Lajcsi, Delhusa Gjon

 

 

Szólj hozzá!


Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek