Elton John saját Barbie babát kapott az évfordulójára

2020/10/29  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Az 50 dollárét megvásárolható babát a Mattel abból az alkalomból dobta piacra, hogy 45 éve, októberben (25-26.) volt Elton John legendás, kétnapos koncertje a Los Angeles-i Dodger Stadionban, amelyen mintegy 100 ezer ember vett részt, s akkor ez a szám minden addigi rekordot megdöntött, már ami az egyetlen énekes fellépőhöz köthető koncertek nézőszámait illeti.

Elton John saját Barbie-t kapott az évfordulójára

Az Elton John Barbie babát a Mattel weboldalán vagy a Walmart online áruházában lehet megvásárolni.

"Barbie már önmagában is egy ikon, ezért igazán megtiszteltelő, hogy a pályám és a személyes stílusom megihlette őt" – mondta Elton John a Rolling Stone-nak. "Remélem, mindez arra ösztönzi a rajongókat, hogy megállíthatatlanul kövessék az álmaikat és éljenek határtalan lehetőségeikkel."

Sir Elton egy kicsivel idősebb (73), mint Barbie (61) – a megtiszteltetés bizonyára kölcsönös :)

A zenész legendás Dodger's-fellépését a róla szóló 2019-es film, a Rocketman is megörökítette – Sir John akkori, csillámos-csillogós stílusa köszön vissza az új Barbie-figura dobozáról is.

 

Barbie-hasonmással büszkélkedhet eddig a zenészek közül Cher, Diana Ross, Frank Sinatra, Barbra Streisand, Elvis Presley.

 

 

Elton John, Barbie, Mattel, játékbaba, Rocketman

Képtár

  • Elton John saját Barbie babát kapott az évfordulójára kép 86731
  • Elton John saját Barbie babát kapott az évfordulójára kép 86732
  • Elton John saját Barbie babát kapott az évfordulójára kép 86733
  • Elton John saját Barbie babát kapott az évfordulójára kép 86735
 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek