Elton John saját Barbie babát kapott az évfordulójára

2020/10/29  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Az 50 dollárét megvásárolható babát a Mattel abból az alkalomból dobta piacra, hogy 45 éve, októberben (25-26.) volt Elton John legendás, kétnapos koncertje a Los Angeles-i Dodger Stadionban, amelyen mintegy 100 ezer ember vett részt, s akkor ez a szám minden addigi rekordot megdöntött, már ami az egyetlen énekes fellépőhöz köthető koncertek nézőszámait illeti.

Elton John saját Barbie-t kapott az évfordulójára

Az Elton John Barbie babát a Mattel weboldalán vagy a Walmart online áruházában lehet megvásárolni.

"Barbie már önmagában is egy ikon, ezért igazán megtiszteltelő, hogy a pályám és a személyes stílusom megihlette őt" – mondta Elton John a Rolling Stone-nak. "Remélem, mindez arra ösztönzi a rajongókat, hogy megállíthatatlanul kövessék az álmaikat és éljenek határtalan lehetőségeikkel."

Sir Elton egy kicsivel idősebb (73), mint Barbie (61) – a megtiszteltetés bizonyára kölcsönös :)

A zenész legendás Dodger's-fellépését a róla szóló 2019-es film, a Rocketman is megörökítette – Sir John akkori, csillámos-csillogós stílusa köszön vissza az új Barbie-figura dobozáról is.

 

Barbie-hasonmással büszkélkedhet eddig a zenészek közül Cher, Diana Ross, Frank Sinatra, Barbra Streisand, Elvis Presley.

 

 

Elton John, Barbie, Mattel, játékbaba, Rocketman

Képtár

  • Elton John saját Barbie babát kapott az évfordulójára kép 86731
  • Elton John saját Barbie babát kapott az évfordulójára kép 86732
  • Elton John saját Barbie babát kapott az évfordulójára kép 86733
  • Elton John saját Barbie babát kapott az évfordulójára kép 86735
 

 

Szólj hozzá!


Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams – immár szélesebb körben megünnepelve 25 éves szólókarrierjét – bejelentette XXV elnevezésű európai turnéja állomásait. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Szabad a Színpad! 2022 - Zenei tehetségkutatót indít az ERöMŰVHÁZ és a K11

Az ERöMŰVHÁZ Nonprofit Kft. a VII. kerületi K11 Művészeti és Kulturális Központ szervezésében pályázatot ír ki Budapesten működő, feltörekvő, fiatal zenekarok és egyéni előadók részére. Jelentkezési határidő: 2022. október 30. (vasárnap).

Hit és rajongás – megjelent a nagy Depeche Mode-könyv

A Helikon Kiadó zenei sorozata, a Trubadúr Könyvek gondozásában került a könyvesboltokba a Depeche Mode sztorija Hit és rajongás címmel, amely a legkorábbi, essexi fellépésétől a negyvenedik évforduló előestéjéig kíséri el a zenekart.
Új koncertek