Ewan McGregor megjelenésével, és némi közjátékkal zárult az Arcade Fire pesti látogatása

2018/06/18  ·   Bulvár   ·  Labancz Andrea

Bár mi nem voltunk jelen, a beszámolók szerint jól sikerült az Arcade Fire vasárnapi koncertje az Arénában, ahol még a közkedvelt színész Ewan McGregor is tiszteletét tette aktuális párja kíséretében.

Fotó: Bende Csaba

Az Arcade Fire frontembere némi meglepetéssel is készült a hazai rajongónak, ugyanis Win Butler szombat este beugrott a Madách téri Központba, ahol saját dj szettjét tolta hajnalig. A buli nem volt zökkenőmentes, miután egy erősen ittas szórakozót - néhány keresetlen szó kíséretében - kissé odébb taszigált a DJ Windows 98 néven is ismert frontember. Bár nem fajult tovább a dolog, ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy a rendbontót hamar eltávolították a szórakozóhelyről.

 

Butler később elmondta, hogy hogy az illető rasszista megjegyzést tett a fekete perkásra. Aztán azt is hozzátette, hogy egyetlen barom nem fogja elvenni a kedvét, és a történtek ellenére imádja a várost.

Az éjszakai meglepi buli ettől eltekintve jól sikerült, a DJ vegyes szettjében Prince, Kraftwerk, Abba, Blondie, Daft Punk, David Bowie, Depeche Mode és még Szűcs Judith is szólt, egy perkás és egy klarinétos kíséretében. Bár külön fotókra nem volt vevő az úriember, a kitartók hajnalban csak elkapták egy csoportképre.

Win Butler (@djwindows98) által megosztott bejegyzés,

A vasárnapi esti koncerten már nem volt ilyen probléma, viszont az csak később derült ki, hogy az épp hazánkban forgató sármos színész Ewan McGregor, és párja Mary Elisabeth Winstead is kilátogatott a koncertre. Dícséretes hozzáállás, hogy a jegyek árát ők is ugyanúgy kifizették, csupán annyi kívánságuk volt, hogy a tömegjelenetek elkerülése miatt hadd menjenek be a backstage-be. Természetesen ennek nem volt akadálya. :)

Forrás: HVG

Ewan McGregor, Will Smith, Arcade Fire, koncert, Aréna

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek